Indretningsarkitekt Holstebro

Følelsen af hjem. Følelsen af kreativitet. Det er, hvad indretning kan give i en bolig eller i erhvervslokaler. Det er, hvad vi kan hjælpe med. Vil I gerne nå dertil, hvor boligen afspejler jer og jeres personlighed, eller at erhvervslokalerne får jer og medarbejderne til at føle sig tilpasse og kreative, har vi kompetencerne til at hjælpe jer. Hos KUBIK hjælper vi jer med komplette løsninger i alle former for fast inventar – ikke som dekoratør. 

Hos KUBIK Indretning indretter vi med fokus på personlige løsninger, eksklusivitet og ikke mindst æstetik. Er det netop, hvad I søger, er vi kun ganske få klik eller et opkald væk fra at komme i gang med at hjælpe jer.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Rådgivning skræddersyet efter jeres ønsker

En bolig, der er indrettet efter jeres livsstil og hverdag, og som afspejler jeres personlighed er, hvad I kan få sammen med vores dygtige indretningsarkitekt i Holstebro. Her bliver I hjulpet til at finde frem til løsninger, der binder jeres ønsker om det æstetiske og praktiske sammen.

Når vi rådgiver vores kunder, sker det udelukkende efter, hvad vi hører, at I godt kunne tænke jer. Vi kommer derfor ikke med standardløsninger, men sammensætter i stedet farvekombinationer, eksklusive materialer og belysning efter, hvad der stemmer overens med det, I giver udtryk for, at I godt kunne tænke jer.

Med en skræddersyet rådgivning sammen med vores indretningsarkitekt i Holstebro, skulle I gerne komme et skridt tættere på drømmen om en hverdag hjemme i boligen eller på arbejdspladsen, der er præget af glæde og ikke mindst luksus.

Vil I gerne se os og nogle af vores løsninger først, er I altid velkommen til at booke et uforpligtende møde og besøge os i vores showroom. Så finder vi sammen ud af, om det er os, der får fornøjelsen af at hjælpe jer videre med jeres drømme.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vi sætter gang i indretningen med vores smarte modulløsninger

Når en bolig eller et erhvervslokale skal indrettes, er der som regel en del at gå i gang med for at skabe helhed. Men, der er også stor forskel på, hvor meget hjælp vores kunder ønsker at få. Af disse grunde har vi opdelt vores indretningshjælp i modulløsninger, som opfylder forskellige behov.

Fælles for alle modulløsninger er, at de hjælper jer skridtet videre med indretningen.

Modul 1: Indretningshjælp

Vil I gerne gøre det meste selv, men har I brug for professionel rådgivning, når det kommer til at finde en klar retning og linje at gå efter, er vores indretningshjælp et oplagt valg for jer. Af vores indretningsarkitekt i Holstebro får I vejledning, når det kommer til møbeldisponering, materialer og farvevalg.

Det foregår med et roligt og indledende møde i vores showroom, hvorefter vi aftaler et besøg hos jer. Her hjælper vi med at skabe overblik over de ideer og tanker, som I fremlægger og snakker med os om på det indledende møde.

For at give jer et redskab til at komme videre efterfølgende, laver vi et moodboard med farvekombinationer og materialevalg. Det koster 3.500 kroner inklusive moms og eksklusive kørselstillæg.

Modul 2: Møbleringsplan

Vil I gerne hjælpes skridtet videre, får I i modul 2 også en detaljeret møbleringsplan med. Modulet består derfor af et indledende møde og et besøg hos jer, hvor vi sammen får et overblik over indretningen i de rum, I gerne vil have hjælp til. Sammen med møbleringsplanen får I også en plantegning og perspektivtegninger over jeres rum som sammen med et moodboard, gør jer meget skarpere på, hvordan indretningen skal være.

Det er en rigtig god løsning for jer, som gerne vil have hjælp til at blive helt skarp på, hvad der skal gøres, men hvor I gerne selv vil sætte det i værk.

Modulet bliver faktureret til en timepris på 950 kroner inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter.

Modul 3: Totalindretning

Vil I gerne have så meget hjælp som muligt fra os og vores indretningsarkitekt i Holstebro, er totalindretning, hvad I har brug for. Her får I alt det, som også er inkluderet i de to andre moduler. Forskellen er blot, at de tegninger, der bliver lavet og de løsninger, vi kommer frem til, er nogle, vi også hjælper jer med at føre ud i livet.

Når alle tegninger og løsninger er godkendt af jer, giver vi dem videre til dygtige håndværkere, der sørger for at vække stregerne på papiret til live.

Så har I brug for alt den hjælp, I kan få, er modul 3 det helt rette valg for jer. Det fakturerer vi på timebasis til en timepris på 950 kroner inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter.

Modul 4: Belysningsplan

For at skabe den endelige helhed og prikken over i’et hjælper vi og vores indretningsarkitekt i Holstebro også med at lave en belysningsplan. Her kommer vi med forslag til hvilke konkrete lamper, der vil være de mest optimale i de rum, vi hjælper jer med at indrette. Vi har mange forskellige og eksklusive løsninger, som binder den perfekte sløjfe om de øvrige indretningstiltag, vi har sat i værk.

Vi hjælper jer med at lyse rummene op til en timepris på 950 kroner inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Indretningsarkitekt i Holstebro med fokus kvalitet, eksklusivitet og personlighed

Intet mindre kan gøre det, da det hos KUBIK Indretning er meget vigtigt, at løsningerne ikke bare ser æstetisk flotte ud, men også passer til jer og den livsstil I har. Det er jer, der skal benytte jer af de løsninger, vi kommer frem til, og derfor skal de også være spot on, når det kommer til materialer, farver og æstetik.

Det betyder også, at I kan få indretningen, præcis som I gerne vil have det. Vi går meget langt for at skræddersy vores løsninger helt specifikt til vores kunder, så de bliver unikke og tilpasset jeres behov – både når det kommer til det praktiske og funktionelle samt det æstetiske.

Uanset hvilke ønsker I har til en eksklusiv, personlig og unik indretning, står vores kompetente indretningsarkitekt i Holstebro klar til at hjælpe jer med at omdanne jeres ønsker og ideer til virkelighed.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads