Indretningsarkitekt Horsens

Hvis du vælger KUBIK Indretning som din indretningsarkitekt i Horsens og omegn, så kan du være sikker på, at der er fokus på helheden, så hjemmet fungerer på tværs af rum. Udover at tage udgangspunkt i dit unikke hjem, så lytter vi også til dine personlige ønsker, sådan at du får en indretning, du ikke blot føler dig hjemme i, men som du også er stolt over at kunne vise frem overfor venner, familie og bekendte, der kommer på besøg hjemme hos dig.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Totalindretning af boligen i Horsens

Vi kan hjælpe dig med både totalindretning og indretning i et enkelt rum. Ofte bliver vi hyret til indretning af flere rum, og det er ofte badeværelse, køkken og garderobe. Disse rum har nemlig også elementer i samme stil, og det er denne stil, der er med til at tilføje og bibeholde den røde tråd i dit hjem.

 

Om du har brug for hjælp til en mindre eller en større opgave er helt op til dig. Du kan frit vælge mellem forskellige pakker, og du bestemmer også frit, om vi eksempelvis blot skal hjælpe dig med din garderobe eller flere rum.

 

Du kan vælge mellem forskellige pakkeløsninger hos os, og jo mere detaljerede løsninger du vælger, jo mindre skal du selv bekymre dig om. Vi kan nemlig hjælpe dig med at komme med konkrete valg i forhold til valg af inventar, farver på væggene, valg af tæpper, lamper og lignende. Den meget detaljerede løsning kalder vi for totalindretning, og den kan du læse mere om her på vores side. Du kan dermed sagtens få en indretningsarkitekt i Horsens, som kan hjælpe med både stort og småt.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Eksklusive løsninger til de kvalitetsbevidste

Vores løsninger er eksklusive, og vi har fokus på kvalitet og æstetik. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder får den løsning, der er bedst til dem, deres hjem og deres ønsker. Ved at vælge produkter såsom elementer og hårde hvidevarer fra anerkendte brands, får du dermed en helhedsløsning, hvor der er fokus på holdbarhed, kvalitet og et smukt udtryk.

 

Vi har et stort fokus på individet, og vi laver ikke standardløsninger. Som indretningsarkitekt i Horsens tænker vi ud af boksen og sammensætter indretningsforslag, der er skræddersyede til dig og din familie. Både funktionalitet og æstetik er i højsædet hos os, for et hjem skal ikke blot være smukt men også brugbart og praktisk.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Samarbejde med stærke brands inden for boligindretning

Her hos KUBIK Indretning samarbejder vi med flere forskellige kvalitetsbrands inden for bl.a. køkken, bad og garderobe, og nogle af de brands vi samarbejder med er bl.a. Poliform. Vi samarbejder også med Miele, Gutmann, Quooker, Kuma, Flos, Louis Poulsen, Mater, Verpan og Antoniolupi.

 

Som du måske kan se ud af brandnavnene ovenfor, så samarbejder vi både med firmaer inden for belysning, hårde hvidevarer, bad, møbler, bordplader og armaturer. Dette gør os i stand til at skræddersy indretningsforslag, der spænder over flere forskellige produkttyper. Så hvis du har brug for en indretningsarkitekt i Horsens, så kan du skrive eller ringe til os for at høre mere.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vi lægger vægt på unikke løsninger

Vi hjælper jer således til en eksklusiv og unik indretning, hvor jeres tanker og ideer bliver gjort til virkelighed. Er det den perfekte løsning for jer, stiller vores indretningsarkitekt i Horsens sig hellere end gerne til rådighed.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads