Indretningsarkitekt Randers

Har I en ide om, hvordan jeres bolig eller virksomhedsarealer skal se ud? Men kan I ikke helt finde ud af, hvordan I får ideerne ned på papir og får dem realiseret? Indretningen af boligen eller kontoret er vigtige for at føle sig tilpas, hjemme og inspireret. Hvordan I når dertil, kan være sværere end som så, da der er mange elementer, der skal gå op i en højere enhed. Vi hjælper jer med komplette løsninger i alle former for fast inventar – ikke som dekoratør. 

Alt dette er noget, vi har styr på og kan hjælpe jer med. Vores indretningsarkitekt i Randers kan således hjælpe med alt lige fra indretning af badet til garderoben og køkkenet.

Hos KUBIK Indretning hjælper vi jer med at skabe atmosfære og at realisere jeres indretningsdrømme.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Få inspirerende rådgivning af vores indretningsarkitekt i Randers

Hos Kubik indretning har vi ingen standardløsninger. Vores indretningsarkitekt i Randers rådgiver altid ud fra, hvad I har gjort jer af tanker om materialer, former og farver og hvilke af vores eksklusive løsninger, der vil stemme godt overens med dette.

Det er meget vigtigt for os at skabe en rød tråd og en følelse af hjem. For ved altid at have det personlige touch in mente, får I en bolig eller et kontorareal, der løfter glæden og kreativiteten. Sådan skal det være, og sådan er det altid, når I får professionel rådgivning af vores indretningsarkitekt i Randers.

Vores indretningsarkitekt i Randers er meget dygtig og har en sans for selv de mindste detaljer. I vil derfor opleve at gå fra mødet med indretningsarkitekten med nye og spirende ideer til, hvad der kan implementeres i det eller de rum, I ønsker at indrette. Rådgivningen stemmer naturligvis altid overens med jeres ønsker til det æstetiske samt boligens udseende og linjer.

Har I derfor brug for hjælp fra vores indretningsarkitekt i Randers, er vi mere end åbne for en snak. Alle ideer bliver modtaget med kyshånd og vendt og drejet i en god og konstruktiv dialog med jer, så I får det resultat, I drømmer om.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Få den perfekte indretning med vores modulløsninger

Hos KUBIK Indretning gør vi brug af modulløsninger for at finde frem til noget nær den perfekte indretning for private og erhvervskunder i Randers. Med modulløsningerne er det muligt at vælge netop den løsning, som I har brug for med den hjælp, der er påkrævet for at I kommer i mål med jeres ideer og ønsker.

Hvordan vores smarte modulløsninger er sat sammen, kan I læse mere om nedenfor.

Modul 1: Indretningshjælp

Modulet her er for jer, der udelukkende ønsker kompetent og professionel rådgivning omkring indretning til enten boligen eller erhvervslokaler. I har måske allerede en masse ideer selv, men har brug for hjælp til at sortere ud i dem og strømline dem, så resultatet bliver harmonisk. Sammen med vores indretningsarkitekt i Randers får I vejledning og sparring om farvevalg, materialer og møbeldisponering.

Det foregår gennem et indledende møde i vores showroom og tegnestue. Her bliver der lyttet til jeres ønsker og tanker, hvorefter I får besøg af indretningsarkitekten. Her bliver der dannet et overblik og lavet et moodboard, som I kan tage udgangspunkt i til den videre indretning.

Modulet koster 3.500 kroner og er inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter.

Modul 2: Møbleringsplan

Dette modul er for jer, der gerne vil have mere end professionel rådgivning. Her hjælper vi jer videre og giver jer også en møbleringsplan, som vi sammen kommer frem til efter rådgivningen. Det foregår på samme måde som modul 1 med et indledende møde og et møde hjemme hos jer for at danne os et overblik over indretningen af rummene.

Når vi sammen har gennemgået jeres rum eller lokaler, udarbejder vi en plantegning og perspektivtegninger, så I får et fuldt overblik over indretningen.

I snydes selvfølgelig ikke for et moodboard, hvor forslag til farver og materialer vil fremgå. Det er dermed en rigtig god løsning, hvis I ønsker en mere konkret indretningsplan at gå ud fra.

Vi fakturerer efter en fast pris eller til en timepris på 950 kroner inkl. moms og eksklusive kørselsudgifter.

Modul 3: Totalindretning

Ønsker I al den hjælp, I kan få? Så er vores modul 3 oplagt, da I her får rådgivning og totalindretning af de rum, I ønsker. Alt starter med et indledende møde, hvor ideer og ønsker vendes, hvorefter vores indretningsarkitekt i Randers aflægger jer et besøg for at give indblik i og overblik over, hvordan indretningen bliver.

Der udarbejdes en plantegning, perspektivtegninger og et moodboard, så I kender til alle detaljer. Men, vi kommer selvfølgelig også med forslag til tapeter, lamper, farvevalg og andet, som giver jer den bolig eller de erhvervslokaler, I drømmer om. Tegningerne gives videre til dygtige håndværkere, som sørger for at realisere indretningsplanen.

Vi fakturerer efter fast pris eller til en timepris på 950 kroner inkl. moms og eksklusive kørselsudgifter.

Modul 4: Belysningsplan

Ønsker I eksklusiv belysning med høj finish eller blot optimal belysning, hjælper vores indretningsarkitekt i Randers med at udarbejde en el- og belysningsplan. Heri er der forslag til konkrete lamper, som vil gøre det godt i forhold til rummet eller lokalet og jeres ønsker til æstetik og finish.

Vi fakturerer modulet på timebasis men beregner også gerne en fast pris.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Lad os hjælpe jer til en unik og eksklusiv indretning

Uanset om I godt kunne tænke jer et eksklusivt snedkerkøkken, et luksuriøst bad eller en åben og lækker garderobe, hjælper vi og vores indretningsekspert i Randers jer gerne. Det eksklusive og æstetiske er udgangspunktet for alle vores løsninger, og derfor kan I være sikker på høj kvalitet og lækker finish.

Vi sørger for at skabe den kendte røde tråd med løsninger, der ikke kun ser godt ud, men som også passer perfekt til de ønsker, I har om personlighed, æstetik og atmosfære. Uanset hvor mange rum I har brug for vores hjælp til, er I mere end velkommen til at ringe os op og høre nærmere om alle de muligheder, vi tilbyder vores private og erhvervskunder.

Du er også velkommen til at aflægge et besøg hos vores indretningsarkitekter i Århus eller Silkeborg.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads