Antonio Lupi

Badeværelset er et af hjemmets allervigtigste rum, og derfor er det også et rum, der skal have ekstra opmærksomhed, når du skal renovere eller bygge nyt. Badeværelset skal være et sted for velvære og komfort, og det er noget, du skal tænke ind i planerne helt fra starten.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Starten på den gode dag

En god dag starter med et besøg på badeværelset, hvor toilet, bad, håndvask og resten af indretningen har betydning for, hvordan du kommer videre i dagens program. Også gennem resten af dagen er badeværelset afgørende for velvære i hjemmet, og netop derfor vil et badeværelse fra Antonio Lupi være den helt rette løsning for dig, der gerne vil gøre besøget på badeværelset til en god oplevelse morgen, middag og aften.

Book et uforpligtende møde

25 års erfaring

Italiensk kvaltiet og luksus

Antonio Lupi er et italiensk brand, der er kendt over hele verden for brandets eksklusive løsninger. Her får du de bedste materialer samlet i tidsløse og elegante designs, og et badeværelse fra Antonio Lupi er derfor det helt rette valg for dig, der gerne vil have det bedste af det bedste.

Med Antonio Lupi har du rig mulighed for at designe og indrette dit drømmebadeværelse med alle de materialer og alle de elementer, der udstråler luksus og velvære. Her behøver du ikke gå på kompromis med noget, for hos Antonio Lupi finder du alt det, du skal bruge for at indrette et badeværelse udover det sædvanelige, hvor det er komfort, velvære og luksus, der går igen hele vejen.

Et italiensk badeværelse er indbegrebet af elegance og raffinement, en fusion af tidsløs skønhed og moderne komfort. Når man træder ind i et italiensk badeværelse, oplever man en verden af luksuriøse materialer og udsøgt håndværk. Antonio Lupi badeværelser er kendetegnet ved deres brug af natursten som marmor og travertin, som tilføjer en følelse af varme og naturlig skønhed.

Spejle og armaturer i italiensk design er ikke blot funktionelle elementer, men kunstværker, der bidrager til rummets samlede æstetik. Farvepaletten i et italiensk badeværelse er typisk jordnær og naturlig, hvilket skaber en rolig og afslappende atmosfære. Det er også almindeligt at se innovative løsninger som regnbrusere og integrerede lydsystemer, der forvandler badeværelset til et personligt wellness-område. Netop disse badeværelser er ikke kun et sted for personlig hygiejne; de er et rum, hvor design og funktionalitet mødes for at skabe en oase af luksus og afslapning.

Book et uforpligtende møde

25 års erfaring

Alt i møbler til dit badeværelse

Hos Antonio Lupi kan du skabe en sammenhængende løsning med alle de elementer, der hører sig til på et badeværelse. Her kan du finde alt i funktionelle møbler, som gør badeværelset funktionelt, og som giver dig mulighed for at opbevare dine ting på stilren manér.

Du finder unikke skabs- og reolløsninger, der udfordrer din måde at tænke opbevaring på, og du finder funktionelle og yderst elegante badeværelsesborde, der vil være omdrejningspunktet for den daglige brug af badeværelset.

Du finder naturligvis også alle de små detaljer, som vil gøre dit badeværelse livligt og personligt. Det kan være store og flotte spejle, det kan være kunstneriske tæpper til væggen, det kan være indbygget pejs, det kan være flot belysning, og det kan være minimalistiske radiatorer til dine håndklæder.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vaske, badekar og brusehoveder designet til velvære

Når der er styr på de store linjer og de små detaljer, skal badeværelset naturligvis også indrettes med alle de funktionelle elementer, som gør et badeværelse til et badeværelse. Her finder du masser af luksus og elegance hos Antonio Lupi, der har designet armaturer, badekar og så videre til at sikre den højst mulige komfort i den daglige brug.

Her finder du store og luksuriøse badekar, der giver masser af plads til at brede sig og slappe af i efter en lang dag, og du finder brusehoveder og brusesystemer, der dækker din krop med bløde dråber, som stod du udenfor i øsende regnvejr.

Også vaske og armaturer er designet med den perfekte kombination af funktionalitet, velvære og design for øje, og Antonio Lupi er derfor garant for stor glæde ved brugen af badeværelse i alle badeværelsets små og store funktioner.

Book et uforpligtende møde

25 års erfaring

Dit nye toilet fra Antonio Lupi

Toilettet er på mange måder centralt på et badeværelse, og derfor skal design og stil naturligvis spille sammen med alle andre elementer i rummet. Hos Antonio Lupi kan du finde utroligt stilrene toilettet og bidetter, som har sans for detaljen og det smukke italienske design.

Også her er komfort og velvære naturligvis helt i top, så det altid bliver til en god oplevelse at besøge badeværelset.

 

Få dit nye Antonio Lupi badeværelse hos KUBIK

Hvis du går og drømmer om at få et badeværelse lidt udover det sædvanelige, hvor lækre materialer, luksuriøst design og funktionelle detaljer er i centrum, er et Antonio Lupi badeværelse det helt rette valg for dig.

Her hos Kubik Indretning kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed. I samarbejde med dig kan vi lave en plan for, hvor du indretter det perfekte badeværelse til dine behov, hvor alle elementer kommer til at spille sammen i perfekt harmoni.

Vi har et dygtigt hold af erfarne indretningsarkitekter, som gennem mange år har designet badeværelser for både private og virksomheder, og vi har derfor alle de værktøjer, der skal til for at sammensætte de stilrene og luksuriøse elementer fra Antonio Lupi til et perfekt badeværelse, der vil leve op til alle dine krav og mere til, når det kommer til både velvære, stil, funktionalitet og luksus.

 

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring