Poliform reol

Drømmer I om en reol, der er funktionel og skiller sig æstetisk ud? En Poliform reol er et møbel i et eksklusivt og unikt design, der giver jer mulighed for at skabe personlighed og stil i hjemmet samtidig med, at I får opfyldt praktiske og funktionelle behov.

 

Hos KUBIK Indretning hjælper vi jer med at gå på opdagelse i mulighederne med en Poliform reol til glæde for jer nu og på lang sigt.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Hvad er en Poliform reol?

En Poliform reol er et møbel, der er designet til at være stuens æstetiske og funktionelle omdrejningspunkt. Det er smukt og raffineret italiensk design, der på bedste vis kombinerer en slank bærende ramme med en kombination af hylder og paneler i flotte og eksklusive materialer.

Men det er også en nytænkende reol. For med et Poliform reolsystem har I også mulighed for at tænke i nye og anderledes baner. Både når det kommer til æstetikken og funktionaliteten. For med elementer som skyde- og klapdøre kan I også benytte reolen til at skabe en eksklusiv bar eller et kontorhjørne.

Funktionaliteten giver ligeledes mulighed for at omdanne reolsystemet til vitriner eller montrer til udstilling af fine glas, særlige vaser eller andre genstande. Alsidigheden og æstetikken giver jer med andre ord mulighed for at skabe netop den stue, I drømmer om.

Vi hjælper jer gerne med at skabe en reol og en stue, der imødekommer jeres ønske om design, elegance og eksklusivitet.

 

Book et uforpligtende møde

Eksperter i italienske møbler

En Poliform reol giver plads til fortællinger, stil og kunst

Et Poliform reolsystem er på ingen måder standard. Det kan tilpasses og formes alt efter, hvad I ønsker at bruge det til. Dét er hemmeligheden bag populariteten.

Er I vilde med historier, fortællinger og kreative universer eller er farver, kontraster og anderledes former det, der tiltrækker jer og definerer jer og jeres stil? Der er plads til det hele i en Poliform reol, da det eksklusive design og den høje finish på bedste vis er med til at binde en sløjfe om det, der betyder noget for jer. Om det så er at fylde hylderne op med litteratur, eller det i stedet er arvestykker, designikoner og kunstværker.

Uanset hvad I har brug for i indretningen af jeres stue, hjælper vi jer med at skræddersy en løsning, der imødekommer dette. Book gerne et uforpligtende møde med en af vores indretningsarkitekter i dag og kom tættere på den stue og den stemning, I drømmer om.

Book et uforpligtende møde

Eksperter i italienske møbler

En reol der åbner stuen op 

Med en Poliform reol bliver der budt velkommen til hygge og fordybelse i stuen på bedste vis. Det vil vi gerne både fortælle mere om og vise jer i praksis. Vores ønske er at lave en personlig løsning til jer, så I får skabt et rum, der stemmer overens med den nuværende æstetik og atmosfære, uden I behøver at gå på kompromis med funktionalitet og opbevaring.

Lad os hjælpe jer tættere på drømmen om et eksklusivt Poliform reolsystem over et uforpligtende møde, når det passer jer.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring