Luksus Badeværelse

Luksus- og eksklusive badeværelser

Dagen starter og slutter på badeværelset. Samtidig er det et af de rum, vi bruger allermest i boligen. Derfor skal det gerne opfylde jeres drømme og behov og ikke mindst give jer et smil på læben hver eneste dag.

Med et unikt luksus badeværelse eller eksklusivt badeværelse fra os får I en løsning, der er ganske uovertruffen, og som er baseret på de drømme, ønsker og ikke mindst praktiske behov, som I har.

Med mere end 25 års erfaring skaber vi en rød tråd mellem det æstetiske og praktiske. Det gør vi med udgangspunkt i dansk design fra Multiform og Boform, som skaber badeværelser i den højeste kvalitet.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Meget mere end bare et badeværelse

Hos KUBIK Indretning går vi højt op i at skabe unikke badeværelser, der er en oplevelse at træde ind i. For det er netop sådan, det bør være at starte og slutte dagen. Med et luksus badeværelse eller eksklusiv badeværelse fra KUBIK Indretning får I derfor ikke en standard løsning.

Jeres kommende luksus badeværelse bliver tegnet ned til den mindste detalje, så det bliver med løsninger og en finish, der ikke bare opfylder jeres drømme, men som også passer sammen med boligens øvrige æstetik og atmosfære.

Håbet er at skabe et eksklusivt badeværelse til jer, som I glæder jer til at benytte hver eneste dag.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

Luksus og eksklusiv badeværelse i små og store rammer

I behøver ikke en masse plads i boligen for at få indrettet et eksklusivt badeværelse hos os. For luksus kommer i mange forskellige former og udtryk – det vigtigste er blot, at I får badeværelset indrettet med løsninger, som opfylder jeres behov for funktionalitet og æstetik.

Vi indretter badeværelser i mange forskellige størrelser og har gjort det i mere end 25 år. Vi kan derfor komme med kreative input til badeværelser, som er udfordret på pladsen, har nogle skæve vinkler eller andre udfordringer, som ellers kan få det til at se svært ud at få netop de løsninger eller detaljer, som I drømmer om.

Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg, hvis I ønsker at høre vores forslag til løsninger, der løser de udfordringer, der end må være.

Intet er for stort eller småt for os, da vi sætter en ære i at indrette hvert eneste luksus badeværelse for vores kunder.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

Opfyld drømmen om et eksklusivt badeværelse sammen med vores indretningsarkitekt

Har I gjort jer nogle helt særlige tanker om jeres nye badeværelse? Eller ved I blot, at det gerne må være et luksus badeværelse med en høj finish, detaljegrad og belysning, der sætter den helt rette stemning morgen som aften? Alt dette kan vores indretningsarkitekt hjælpe jer med at finde frem til og sammensætte, så det passer lige i jeres ånd.

Badeværelset er måske ikke det vigtigste rum – men det er et centralt rum med stor betydning for, hvordan dagen starter og slutter. Både på de hektiske hverdage og de rolige morgener og formiddage i weekenderne. Vi ser det derfor som en vigtig opgave at indrette jeres eksklusive badeværelse, så det rummer alle de funktioner og æstetiske løsninger, som I har brug for.

Uanset hvor sikre I er på, om I ønsker et luksus badeværelse fra KUBIK Indretning eller ej, sidder vores indretningsarkitekt klar til en ganske uforpligtende og rolig snak. Her bliver I præsenteret for nogle af de løsninger, der passer til de tanker og ideer, I kaster i luften.

Selvom vi holder til i Herning, har vi indretningsarkitekter spredt ud over det meste af Jylland i byer som Esbjerg, Vejle, Århus og Viborg. Så kontakt os gerne. Så finder vi det bedst passende mødested.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Book et uforpligtende møde med vores indretningsarkitekt i dag

Praktiske løsninger i en flot indpakning og med et touch af forkælelse i både hverdag og weekender. Det er måske nok sådan, vi bedst beskriver vores luksus badeværelser. For de er løsninger, der kombinerer det praktiske hverdagsliv med forkælelse og luksus. Lækre materialer, en høj finish og unikke detaljer er, hvad der løfter et praktisk rum som et badeværelse nu og engang er til et forkælende og afslappende rum, hvor I kan gøre noget godt for jer selv.

Om det så er et særligt brusehoved eller nogle smukke klinker og badeværelsesmøbel, der gør forskellen, er helt op til jer. Vi guider, vejleder og kommer med forslag – men i sidste ende er det jer, der former badeværelsets æstetik og funktioner.

Inden et møde med os er I velkommen til at gå på opdagelse i mulige løsninger i vores galleri. Det samme gælder for vores fysiske showroom, hvor vi også gerne byder på en kop kaffe.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring