Indretningsarkitekt Herning

Det kan nemt udvikle sig til en rodet omgang, når I gerne vil ændre på jeres boligs indretning og interiør. I har måske nogle ideer til indretningen i hovedet, men ved ikke helt, hvad I skal gå i gang med at ændre, eller hvordan I skal starte for at skabe den ro og balance i indretningen, som I ønsker. Det er her, vores indretningsarkitekt i Herning kan hjælpe jer, da vedkommende har en stor indsigt i tidens tendenser, sammensætning af materialer og personlige løsninger. Det vigtigste for vores indretningsarkitekt i Herning er, at jeres ideer bliver bragt til live. Vi hjælper jer på vej med komplette løsninger i alle former for fast inventar – ikke som dekoratør. 

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Bor du ikke i Herning? Så læs hvordan vi kan hjælpe som indretningsarkitekter i:

Indretningsarkitekt RandersIndretningsarkitekt HolstebroIndretningsarkitekt Ikast

Indretningsarkitekt i Herning med fokus på eksklusive og personlige løsninger

Hos Kubik er vi specialister i eksklusive løsninger, når det kommer til indretning af både private boliger og erhvervslokaler. Men det personlige touch er også vigtigt for, at I føler jer hjemme og tilpasse med de løsninger, I har valgt at gå med. Når I henvender jer til vores indretningsarkitekt i Herning, kan I derfor være sikre på, at I får en kompetent rådgivning med afsæt i både eksklusive og personlige løsninger, der stemmer overens med boligens eller lokalernes æstetiske linjer samt de ønsker, I har.

Vores indretningsarkitekt i Herning har mange års erfaring inden for indretning for både private og erhvervskunder i Herning, hvorfor I kan forvente et møde med kreativ ideudvikling, uanset om det kommer til et nyt og unikt snedkerkøkken, eksklusiv og innovativ belysning eller et lækkert luksusbad.

Vi sætter barren højt og er åbne for enhver ide, I kommer med. Selv begrænser vi og vores indretningsarkitekt sig heller ikke, da det sikrer, at I får den løsning, I drømmer om og måske endda mere til. Så har I brug for hjælp fra vores indretningsarkitekt i Herning, er vores døre og telefoner åbne for en snak. Her vil vi med en god og konstruktiv dialog finde ud af, om vi og vores indretningsarkitekt i Herning er det, I har brug for.

Kom i mål med den perfekte indretning med vores modulløsninger

For at komme bedst og mest overskueligt i gang med indretningen af et luksus bad, et nyt køkken, et erhvervslokale, eller hvad end I har brug for vores hjælp til, gør vi brug af modulløsninger. Med dem kan vi sikre, at løsningerne rummer alle de detaljer, som I ønsker jer.

 

Nedenfor kan I se, hvordan vi med vores modulløsninger kan hjælpe jer med indretningen.

Modul 1: Indretningshjælp

Modulet her består af professionel rådgivning af vores indretningsarkitekt i Herning om materialer, farvevalg og møbeldisponering. Det er til jer, der udelukkende ønsker sparring og rådgivning omkring de ideer og tanker I har og består både af et indledende møde i vores showroom og et besøg af os i jeres hjem eller erhvervslokaler.

Indretningshjælpen koster 3.500 kroner inklusive moms.

Modul 2: Møbleringsplan

Vores indretningsarkitekt i Herning rådgiver og giver jer en møbleringsplan, der er baseret på perspektivtegninger, plantegning og et moodboard bestående af ideer og forslag til materialer og farver. Det giver jer en konkret indretningsplan.

Kontakt os gerne for priser og muligheder.

Modul 3: Totalindretning

Ud fra en plantegning, perspektivtegninger, moodboard og forslag til interiør, både rådgiver, ombygger og totalindretter vi det eller de rum, I ønsker vores hjælp til. De endelige tegninger gives videre til håndværkere, som sørger for at løsningerne fra papiret bliver til virkelighed.

Vi fakturerer på timebasis, men giver også gerne en fast pris.

Modul 4: Belysningsplan

Ønsker I optimal belysning i jeres bolig eller erhvervslokaler med en lækker finish, kan vores indretningsarkitekt i Herning udarbejde en belysnings- og el-plan, hvori der er forslag til en indretning med helt konkrete lamper.

Modulet faktureres på timebasis men kan også beregnes til en fast pris.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Indretningsarkitekt til eksklusive luksus køkkener og luksus bad i Herning

Kunne I godt tænke jer et eksklusivt badeværelse eller et unikt luksus køkken med eksklusive løsninger? Og må det gerne være både æstetisk flot, have luksuriøse løsninger og være funktionelt? Badeværelset og køkkenet er begge rum, vi opholder os meget i, og som vi både starter og slutter dagen i. Derfor skal de være æstetisk lækre og gerne passe sammen med resten af boligen, så der er balance og en rød tråd. Køkkenet og badeværelset er dog de sværeste rum at indrette. Det bliver dog lidt nemmere med vores dygtige indretningsarkitekt i Herning, som kan komme med ideer til anderledes og luksuriøse løsninger, der passer lige ind i jeres ånd, de nyeste trends og æstetikken i jeres bolig. Når I får hjælp til at indrette køkkenet eller badeværelset, bliver det indrettet med et udgangspunkt i, at det skal være meget mere end bare funktionelt. For det skal også være lækkert og være rum, I har lyst til at opholde jer i, når der er tid til at forkæle sig selv og slappe af. Vi kalder det indretning med et præg af hverdagsluksus – og det er vi specialister i.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

Når det skal være unikt

Vil I gerne have en indretning, som alle andre ikke har, og som består af unikke, eksklusive og holdbare løsninger, hjælper vi og vores indretningsarkitekt gerne med at få ønsker og drømme om netop det til at gå i opfyldelse. Det sker alt sammen med et udgangspunkt i jeres ideer og ønsker, så det personlige touch bevares.

Vi har rådgivet mange private og erhvervskunder gennem tiden og tager derfor gerne udfordringen op, uanset om I ønsker hjælp til en garderobe, et kontor eller samtlige af boligens rum. Indretning er vores passion og det, vi brænder for at lave hver dag. Det kommer I til at mærke gennem en yderst engageret indretningsarkitekt, der ikke er bange for at komme med forslag, som udfordrer jeres tanker og ideer om den indretning, I har forstillet jer. Det giver en god dynamik og får nye tanker og ideer til at spire, som gerne skal resultere i den ultimative indretning af jeres rum.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om vores løsninger og læs også gerne mere om, hvordan vores indretningsarkitekter i Silkeborg eller Århus kan hjælpe.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads