Luksus Walk in Closet

Er du ved at være godt og grundigt træt af pladsmangel i dit garderobeskab? Og drømmer du om et luksus walk in closet, hvor du kan få masser af plads, struktur og orden i både tøj, overtøj og dit tilbehør? Kan du nikke genkendende til dette, er der god grund til at overveje dine muligheder for et luksus walk in closet i hjemmet.

I dag findes der et væld af muligheder for at få inddraget et luksus walk in closet i boligen. Hos Kubikindretning er vi eksperter i at finde kreative og originale løsninger, der er skræddersyet til dit hjem, din stil og ikke mindst dit personlige behov.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Mange fordele ved et luksus walk in closet

Et luksus walk in closet er drømmen for mange – og med god grund. Et åbent garderobeskab giver dig nemlig mulighed for at organisere og strukturere dit tøj bedst muligt. Derudover har du rig mulighed for at indrette det, så det passer præcis til dine behov. Har du fx mange sko, kan du prioritere at få sat masser af skohylder op, mens andre kan have glæde af flere hylder eller skuffer. Du kan derfor få opfyldt alle dine behov for opbevaring samtidig med, at du får gavn af mere plads.

Udover en god organisering giver et walk in closet dig også mulighed for at udnytte små rum og indhak, der normalt ville ”gå til spilde”.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

En garderobeløsning, der passer til dine unikke behov

Mange har en idé om, at et luksus walk in closet kræver plads. Men sandheden er, at det i højere grad er planløsningen, der spiller en rolle fremfor antallet af kvadratmeter. I mange hjem er der gode muligheder for at få bygget et walk in closet i små rum, rum med skråvægge eller naturlige indhak, der giver plads til følelsen af luksus.

Der er flere ting, der er gode at have med i sine overvejelser i valget af walk in closet:

Placeringen – der findes mange gode bud på placeringen af et luksus walk in closet. Langt de fleste vælger at få det lavet i forlængelse af soveværelset. Typisk er det muligt ved at inddrage noget af soveværelset eller rummene omkring. Alternativt er det en mulighed at opsætte en væg, der kan lave et indhak i et af rummets hjørner. Det er nemmest at overveje alle alternativer ved at tegne dem på et stykke papir. Hos Kubikindretning står vores dygtige indretningsarkitekter altid klar til at hjælpe dig.

Åbent eller afskærmet – et åbent walk in closet uden afskærmning kan være en fin løsning, hvis det åbne skab placeres som en del af et indhak eller et rum for sig. Mange har dog et ønske om at skærme deres walk in closet af med en skydedør, der går hele vejen op til loftet. Skydedøren giver dig friheden til at kunne afskærme dit walk in closet, hvis du fx får besøg af gæster.

Valg af materialer – fordelen ved at skræddersy dit eget walk in closet fra bunden, er, at du selv er herre over hvilke materialer og farver, du ønsker i dit skab. Desuden giver det god mening at have et eller flere spejle opsat, så du kan bruge dit walk in closet som et rum til omklædning.

Belysning – et walk in closet har typisk ingen vinduer, og derfor er en god belysning afgørende for at få mest mulig glæde af din garderobeløsning. Hos Kubikindretning kan vi hjælpe dig med at vurdere, hvor det bedst giver mening at placere en eventuel belysning.

Hos Kubikindretning laver vi skræddersyede garderobeløsninger til kunder i hele landet. Desuden er vi Danmarks eneste forhandler af det italienske mærke Poliform, der leverer møbler i italiensk topdesign. Du er derfor garanteret den bedste kvalitet kombineret med et stilrent design.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Find inspiration til din næste garderobeløsning

Et af vores fornemmeste opgaver er at sikre dig den bedst mulige gaderobeløsning. Derfor går vi op i funktioner og små detaljer, der giver dit luksus walk in closet sit helt eget præg – og som gør, at du kan få optimal glæde af det i hverdagen.

Mangler du inspiration til din skabsløsning, er du velkommen til at kigge vores galleri igennem, som du finder her på siden. Billederne kan give dig en forståelse af, hvilken stil du foretrækker til dit luksus walk in closet.

Du er desuden også velkommen til at besøge vores fysiske showroom med tegnestue. Book gerne en uforpligtende snak allerede i dag, så du kan tage det første spadestik mod realiseringen af drømmen om et luksus walk in closet.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring