ONE A

ONE A er et dansk brand, der designer enkle og kompromisløse produkter med en banebrydende system. Produkternes funktionalitet og design favnes på en innovativ måde, hvilket kommer til udtryk i deres kreative og unikke løsninger. Alle produkterne designes og produceres i Danmark af designere, der kræser for detaljen. En ekstrem høj standard og visuelle, minimalistiske løsninger er, hvad der kendetegner ONE A.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Innovative ONE A

For at sikre og opnå en høj standard og kvalitet har ONE A fokus på håndlavede detaljer og eksklusive materialer, da det giver en æstetisk kvalitet til interiøret. Virksomhedens evne til at producere unikke, moderne og banebrydende produkter i en uovertruffen standard er netop det, der appellerer til os og andre med en forkærlighed for indretning. Det er derfor ikke til at komme udenom brandet, når et køkken skal indrettes med lys eller en garderobe skal have den sidste detalje.

Med lamper fra ONE A er du ikke alene sikker på at få en god og varm belysning. Du får også en løsning, der æstetisk passer ind i din bolig eller det rum, du ønsker indrettet med optimalt lys i en attraktiv indpakning. For er der noget, ONE A kan, så er det at designe og udvikle tidløse og flotte løsninger.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

Vores samarbejde med ONE A

Hos KUBIK indretning giver det kun god mening at samarbejde med ONE A, da de ligesom os ønsker at tilbyde højkvalitetsløsninger, hvor der ikke kun er tænkt på designet af produktet men også udførslen af den. For os er ONE A lig med elegance og kvalitet pakket ind i en moderne og innovativ løsning, som opfylder de krav og behov vores kunder har.

Står du derfor med et rum eller en bolig, der gerne må indrettes med lamper i den bedste kvalitet, kan vi med produkter fra ONE A hjælpe dig med at indfri netop dette. Med et indgående kendskab til deres produktserier, kan vi nøje skræddersy en løsning til dig.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

STORM SYSTEM®

Med en ambition om at skabe innovative og banebrydende løsninger er designkonceptet STORM SYSTEM® blevet til. Systemet er en sensation inden for belysning, da det også er muligt at installere alle boligens tekniske funktioner i loftet med samme type installationsring. Det kan være alt lige fra udtag til ophængning af pendler, indbygget lys, røgalarmer til ventilation. Med STORM SYSTEM® kan du gøre dette i en smuk formgivning, der passer perfekt ind i et minimalistisk og skandinavisk indrettet hjem eller rum.

Det er et smart og innovativt koncept, da kabler, ledninger og andet vil være helt usynligt under det forsænkede loft. Æstetisk og diskret er, hvad der bedst beskriver det unikke designkoncept.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

12HRS & 24HRS 

Lys er ikke bare lys – det skaber stemning. Det er netop, hvad deres serie af transportable batterilamper gør. For med deres 12HRS og 24HRS batterilamper, får du som kvalitetsbevidst forbruger et produkt, der fremhæver hygge og afslapning – som vi danskere bedst kan lide det. Batterilampernes design og materialevalg er ikke nogen tilfældighed. For med 12HRS og 24HRS får du en lampe i anodiseret aluminium i farverne eksempelvis sølv, bronze og guld med en alabaststen på toppen, der sikrer et blødt og behageligt lys, og som skaber samme stemning som et brændende stearinlys.  

 

JB ONE

JB ONE er et resultat af den kreativitet og forkærlighed for æstetisk design, som ONE A repræsenterer. For JB ONE er ikke bare en flot skulptur i sig selv. Det er en multifunktionel lampe, der skaber en afslappende og hyggelig atmosfære samtidig med, at den giver dig mulighed for at oplade din telefon, når du læser eller slapper af.  

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

X-TENDABLE

Med pendanten X-TENDABLE er det muligt at mødes i køkkenet, ved et mødebord eller hygge ved bordet under et behageligt lys, der ikke blænder. For det er netop, hvad ONE A har haft fokus på i udviklingen af dette produkt. Integrationen af honeycomb sikrer, at der ikke er blænding, og at hyggen eller snakken derfor kan foregå i timevis, uden at lyset bliver en forstyrrende faktor – det bidrager i stedet til stemningen. Designmæssigt er der ikke en finger at sætte på X-TENDABLE, da den med sin slanke udformning, moderne udtryk og flotte læderdetalje er fuldstændig i trit med brandets designfilosofi. Lampen fås i forskellige længder. Lampehovederne er placeret for hver 40 cm, så lyset bliver jævnt fordelt over hele bordet.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Innovativt håndværk siden 2008

ONE A blev til tilbage i 2008 i Sønder Stenderup syd for Kolding. Læs blandt andet hvordan vores indretningsarkitekt i Kolding kan hjælpe dig.

Brandet blev til på baggrund af en lyst og et ønske om at udfylde et hul i branchen, hvor der endnu ikke fandtes designløsninger, der både omfavnede lys og smart-home-teknologi i et højkvalitets design. Det hul udfylder ONE A på glimrende vis i dag.

Lysdesigneren Jan Bjarnhoff er manden bag ONE A, der i dag er anerkendte i det meste af EU og sælges i mere end 40 lande. Med en meget høj ekspertise og en dygtighed uden lige, skaber han unikke og moderne løsninger, der ikke kun fungerer i hjemmet, men som også benyttes til mange eksklusive projekter i Danmark og resten af Norden.

Jan Bjarnhoff er meget passioneret omkring unikke løsninger og de små detaljer, hvilket netop er det, der har skabt de innovative løsninger, som vi hos KUBIK indretning stolt tilbyder vores kunder i køkkener, garderober og andre rum, hvor lyset er den sidste prik over i’et.

Hos KUBIK Indretning giver det god mening at samarbejde med ONE A, da det gør os i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger i en eksklusiv og raffineret elegance, der skaber et sammenhængende udtryk i de rum, vi indretter for vores kunder.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Finder du belysning fra ONE A interessant?

Hvis du ligesom os er faldet for ONE A belysning, så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme. Har du spørgsmål eller lignende, er vi altid klar på at hjælpe dig. Er du stadig nysgerrig på belysning fra ONE A, så kan du besøge deres hjemmeside lige her.