Pressen

Kubik Indretning i pressen

Hos KUBIK Indretning hjælper vi med alt fra boligindretning til rådgivning, og vi er lidt nogle nørder inden for vores felt. ​Her finder du et udpluk af de artikler, der er skrevet om os og vores arbejde.

God læselyst

Ud af det blå blev Kubik Indretning opsagt som forhandler af Multiform. Ejerne bag besluttede så at skrue op for blusset med de to andre brands, forretningen havde, hvilket nu har kastet en Gazelle af sig.

Herning Folkeblad 2017

Herning Folkeblad har været på privat besøg hos den ene af ejerne af KUBIK Indretning Dorte Brandt. Det kom der denne fine reportage ud af.

Boligreportage fra det norske Bo Bedre, hvor KUBIK Indretning har stået for indretningen af køkken, badeværelser og garderober i denne på mange måder ekstraordinære bolig.

Boligreportage fra det norske Bo Bedre, hvor KUBIK Indretning har stået for indretningen af køkkenet i denne bolig med enkle materialer og et flot lysindfald.

Herning Folkeblad 2015

Herning Folkeblad har været på besøg, og det er der kommet dette portræt af KUBIK Indretning og os ud af. Bragt i Mest Bolig i september 2015.

Planerne om at renovere køkkenet havde ulmet i flere år. Det oprindelige køkken i det arkitekttegnede hus fra 1994 fungerede – men var efterhånden slidt og knapt så moderne.