Garderobe

Der er ikke nogen tvivl om, at tøj er en stor del af det moderne menneskes liv. For mange er tøj ikke bare en beklædningsdel, der er designet til at holde kroppen varm og tør – tøj er også et symbol på status, position i livet, tilhørsforhold, nationalitet og meget andet, og derfor er dit tøj naturligvis en vigtig del af den, du er. Men med meget tøj kommer også et behov for opbevaring af alt det, du må efterlade derhjemme, når du tager på arbejde, på ferie og så videre.

 

Hvis du også bruger meget tid på at vælge de helt rette klæder, og hvis du ofte går på jagt efter nye, vil du også kunne skriver under på, at opbevaringen af dit tøj spiller en stor rolle for din måde at bruge tøjet på. Derfor kan det betale sig at gøre noget ud af den måde, du opbevarer alle dine dyrebare klæder på. Det er her, Poliform kommer ind i billedet. Poliform er en virksomhed, der har dedikeret tilværelsen til at skabe lækre, unikke og eksklusive garderobeløsninger for dig, der har specielle behov for at opbevare dit tøj.

 

En Poliform garderobe er noget helt særligt, som adskiller sig markant fra gængse klædeskabe, og med mulighed for at vælge et helt Poliform walk in closet, findes der ikke nogen grænser for mulighederne, når det komme til at indrette et helt specielt sted til dit tøj.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Hvem er Poliform?

Poliform er en italiensk virksomhed, der er kendt over store dele af verden for sine garderobesystemer. Poliform blev grundlagt tilbage i 1970, og siden dengang har det italienske firma udforsket mulighederne inden for smart og stilren indretning med fokus på klædeskabe, garderober og walk in closets.

 

Siden starten har jagten efter elegant løsninger være en kerne i Poliforms dna, hvor tiden trends og virksomhedens egne løsninger har skabt unikke indretningsløsninger i mere end 50 år.

 

På samme tid hylder Poliform traditionelt italiensk håndværk, mens virksomheden bruger både erfaring og kreativitet til at skabe innovative løsninger på moderne udfordringer.

Book et uforpligtende møde

Eksperter i italiensk design

Eksklusive løsninger til det moderne hjem

Hvis du heller ikke føler, at du kan få dine krav og behov opfyldte med et traditionelt klædeskab fra møbelforretningen, er en Poliform garderobe med et Poliform klædeskab eller et helt Poliform walk in closet det helt rette valg for dig.

 

Med en Poliform garderobe får du masser af plads til at opbevare og udstille dit tøj og dit tilbehør, så det bliver til en god og overskuelig oplevelse at finde frem til dagens outfit. Funktionalitet er således en vigtig del af en Poliform garderobe, og du vil derfor altid få en løsning, som er skræddersyet til at møde moderne behov inden for garderobe.

 

På samme tid findes der ikke noget mere passende end en Poliform garderobe, når du gerne vil bringe eksklusivitet og elegance ind i dit hjem.

 

Poliform er kendt over hele verden for deres unikke talent for at udvikle elegante og helt igennem eksklusive garderobeløsninger, og en Poliform garderobe er derfor en indretningsløsning i sand verdensklasse, der vil gøre det til en fryd at træde ind på soveværelset og åbne for dit Poliform klædeskab eller gå ind i dit Poliform walk in closet for at vælge dagens klæder.

 

Eksklusivitet og god kvalitet går igen i alle detaljer i en Poliform garderobe, hvor du kun finder de bedste materialer og de bedste løsninger hele vejen igennem.

Book et uforpligtende møde

Eksperter i italiensk design

Poliform garderobe der passer til dig og dit hjem

Når du vælger en Poliform garderobe, findes der ikke nogen standardløsning. En Poliform garderobe vil blive skræddersyet til dine behov, og du har derfor mulighed for at få den garderobe, du altid har drømt om.

 

En garderobe kan løse alle dine problemer, når det kommer til opbevaring, og det vil blive klaret på en elegant og funktionel måde, du aldrig har set magen til før. Du kan få en garderobe med præcis lige så mange skabe, du har behov for, du kan få store skuffer i det antal, du står og mangler, og du kan få store spejle, smuk belysning og meget andet, så du aldrig kommer til at mangle noget i din garderobe.

 

Med en Poliform garderobe har du også mulighed for at inkorporere forskellige smarte løsninger, så du får den nødvendige plads til dine hatte, masser af praktisk opbevaring til dine sko og god plads til dine flotte tasker.

 

Der findes således ingen begrænsninger i en Poliform garderobe, og du kan erfor få indfriet alle de drømme, du altid har haft til opbevaring af dit tøj og dit tilbehør.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring