Køkken

Indretningsarkitekt til jeres nye køkken

Med mere end 25 års erfaring inden for køkkenbranchen kan I trygt lægge drømmekøkkenet i vores hænder. Vi er eksperter i at skabe unikke køkkener, der er tilpasset kundens behov og ønsker ned til mindste detalje, og vi arbejder udelukkende med materialer af den bedste kvalitet.

Vi forhandler bl.a. køkkener i dansk design fra Boform og Poliform. Så er du på jagt efter nyt køkken, kan du søge inspiration i galleriet nedenfor, eller i vore øvrige projekter. ​Du kan desuden læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig som indretningsarkitekt i Silkeborg og indretningsarkitekt Herning. Book et uforpligtende møde med os eller kom forbi vores showroom med tilhørende tegnestue til en snak.

Book et uforpligtende møde

Lad os hjælpe med din drøm

Vores passion er indretning med god kvalitet og godt design, og vi er perfektionister til fingerspidserne

Vi stræber efter det unikke og individuelle frem for det ordinære, og vores kunder skal dagligt glædes over funktioner og detaljer, der retfærdiggør deres investering

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Indretningsarkitekter med passion for køkkener

Hos KUBIK Indretning elsker vi køkkener og specielt indretning af køkkener. Så meget, at vi af mange anses for at være lidt nørdede.

Vi startede begge vores karrierer som arkitekter ved en køkkenproducent, og med mere end 25 års erfaring inden for køkkenbranchen kan I trygt lægge drømmekøkkenet i vores hænder. Så står du med et nyt hus, der skal have et køkken, der passer til, eller et ældre hus med et køkken, der trænger til fornyelse, kan vi gøre din køkkendrøm til virkelighed.

Køkkenet anses af mange for at være et af de vigtigste rum i huset, og den betragtning er vi ikke uenige i. Det er her, man kan samle hele familien til et lækkert måltid, måske lave lektier med børnene eller bare hygge over en kop god kaffe. Som indretningsarkitekter af jeres køkken ser vi det som vores fornemmeste opgave at sørge for, at jeres behov og ønsker bliver indfriet, og at jeres unikke stil skinner igennem i det færdige resultat. Vi er ikke bundet af vores geografiske placering, da vi gerne rykker ud som indretningsarkitekter i Silkeborg. 

Vi er eksperter i at skabe skræddersyede luksus køkkener, hvor selv de mindste detaljer går op i en højere enhed. Vi kender godt kram, og vi arbejder udelukkende med materialer af den bedste kvalitet. Med 25 års erfaring som indretningsarkitekter af køkkener har vi styr på sammensætning af farver, materialer, hvidevarer og belysning, og vi sørger for at tage jeres køkkendrøm fra A-Z. Hos KUBIK Indretning er hverdagsluksus i fokus, og du kan være sikker på at få et køkken med detaljer, du vil kunne glædes over hver dag.

Flere gange årligt er vi på spændende messer i bl.a. Italien og Tyskland, hvor vi går på opdagelse i de nyeste trends, produkter og muligheder inden for indretning,  og derfor kan I altid regne med, at vi har den nyeste viden. For KUBIK Indretning er ingen drøm for stor, og uanset hvilke visioner I har, kan vi få det til at lykkes. Et nyt køkken skal holde længe, og derfor er det vigtigt at få truffet de rette beslutninger. Det kan vi hjælpe med.

Indretningsarkitekter af køkken til både privat og erhverv

Hos KUBIK Indretning indretter vi køkkener i private hjem, men selvom det er vores hovedfokus, indretter vi også køkkener til erhverv. Til køkkener anvender vi en lang række materialer, blandet andet fra vores samarbejdspartner, Gaggenau, som du kan læse meget mere om.

Arbejdspladsen er der, hvor mange i dag tilbringer det meste af deres tid, og derfor er det vigtigt, at de forskellige rum på kontoret også bidrager til hverdagens glæde. Når det gælder indretning af køkkener til erhverv, har vi også fokus på god kvalitet og godt design, så I får et køkken der kan tåle at blive brugt af mange, og samtidigt se fantastisk ud.

På nogle arbejdspladser bliver køkkenet virkelig brugt, og andre steder er det mest bare kaffemaskine og kaffekopper, der bliver rørt. Uanset hvilket behov I har på din arbejdsplads, sørger vi for at designe et køkken, der giver jer den bedste funktionalitet.

Hos KUBIK Indretning går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og når vi indretter køkkener til erhverv, gør vi det med den bedst mulige løsning for øje. Vi er detaljeorienterede, og hvis vi kommer til at stå for indretning af køkkenet til din arbejdsplads, vil det blive et køkken, både du og dine ansatte vil have glæde af hver dag.

Vi går op i at have den bedste dialog med vores kunder, så vi er sikre på, at selv de mindste ønsker opfyldes i det endelige resultat.

Vi har erfaring med indretning af køkkener til erhverv, og har både stået for køkkenindretning til kontorbygninger i New York og her hjemme i Danmark. Gå endelig på opdagelse i vores galleri ovenfor, se vore øvrige projekter eller kom ind i vores showroom med tilhørende tegnestue til en kop kaffe og en uforpligtende snak – måske om designet af det næste køkken til din arbejdsplads.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads