Indretningsarkitekt Silkeborg

Indretningen af en bolig er for nogle lige til højrebenet, mens det for andre kan være en lidt af en mundfuld. Indretningen af boligen er vigtig, da det er det, der giver følelsen af hjem – det er her den personlige atmosfære skabes. Men, hvordan man når hen til den hjemlige og personlige følelse i indretningen kan være svær at gennemskue eller overskue.  Hos Kubik Indretning finder du alt inden for bad og garderober, samt snedkerkøkkener. Vi hjælper dig med at realisere dine boligdrømme og hjælper jer med komplette løsninger i alle former for fast inventar – ikke som dekoratør. 

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vores indretningsarkitekt i Silkeborg giver professionel rådgivning

Uanset om I ønsker vores hjælp til privat indretning af boligen eller til kontorarealerne i virksomheden, får I altid kompetent og professionel rådgivning af vores indretningsarkitekt i Silkeborg. Er I gået i gang med indretningen af boligen såvel som kontoret eller butikken, men ved I ikke, hvordan I kommer videre, eller ønsker I blot professionel hjælp helt fra starten, står vi klar til at hjælpe jer med vores viden og erfaring. Når vi hjælper jer med at indrette en bolig eller et erhvervslokale, gør vi det naturligvis efter de ønsker, I har. Vores indretningsarkitekter er dygtige og har mange års erfaring med at indrette boliger for private og kontorer, butikslokaler med mere for erhvervskunder i Silkeborg.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Snedkerkøkken Silkeborg

Søger i et helt nyt snedkerkøkken til jeres dejlige bolig i Silkeborg? Under rådgivningen bliver der taget udgangspunkt i at finde de bedste og mest velegnede, eksklusive løsninger, som ikke bare ser godt ud, men som også stemmer overens med de ønsker I har til jeres hjem eller lokaler. Der bliver sat god tid af, så der er tid til at tænke over og udvikle på de ideer, I og indretningsarkitekten har. Resultatet af den professionelle rådgivning med vores indretningsarkitekt i Silkeborg er, at I får det hjem eller de erhvervslokaler, I drømmer om. Specifikt på udkig efter et snedkerkøkken i Silkeborg? Så finder du mere inspiration om snedkerkøkkener i Silkeborg her. Har I brug for hjælp fra vores indretningsarkitekt i Silkeborg? Så er I velkomne til at kontakte os for en ganske uforpligtende snak, hvor vi spørger ind til jeres behov, ønsker og forventninger til en eksklusiv indretning. Sammen finder vi ud af, om vores indretningsarkitekt er det rette for jer, og om I ønsker et besøg. Vi hjælper jer med jeres snedkerkøkken i Silkeborg.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vi hjælper dig gennem vores modulløsninger

Hos KUBIK Indretning tager vi udgangspunkt i vores forskellige modulløsninger, når vi hjælper med at indrette for private og erhvervskunder i Silkeborg. Modulløsningerne er skabt for at give jer den hjælp, I har brug for til at komme videre samt for at skabe en overskuelig proces, hvis I ønsker vores hjælp til en komplet totalindretning.  

Hvordan vi helt specifikt hjælper jer, og hvordan processen forløber, har vi uddybet nærmere nedenfor.

Modul 1: Indretningshjælp

Vores første modulløsning tager udgangspunkt i rådgivning af indretning af rum i erhvervslokaler eller boligen. Det er her I sammen med vores indretningsarkitekt i Silkeborg får vejledning omkring møbeldisponering, farvevalg og materialer. Det er en løsning for jer, der udelukkende har brug for rådgivning og sparring.

Vi lægger ud med et indledende møde i vores showroom og tegnestue, hvor indretningsarkitekten lytter til jeres ønsker og tanker om indretningen. Når alt er på plads, får I herefter et besøg af os i jeres hjem eller lokaler. Her hjælper vi med at danne et overblik og står desuden også til rådighed som sparringspartner i forhold til at hjælpe jer videre med det, vi sammen kom frem til angående møbeldisponering, materialer og farvevalg og laver derudfra et moodboard.

Vores indretningshjælp koster 3.500 kroner som et engangsbeløb og er inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter. Det er en god løsning for jer, der allerede har ideer, men som gerne vil have et professionelt syn på det.

Modul 2: Møbleringsplan

Her hjælper vi jer skridtet videre i indretningen og giver jer således både rådgivning og en møbleringsplan. Det fungerer meget på samme måde som vores modulløsning 1, hvor vi sammen mødes til et indledende møde og finder frem til jeres ønsker til indretningen af boligen eller erhvervslokalerne.

Når vi har overstået rådgivningen og har fundet frem til materialer, farvevalg og møbeldisponering, mødes vi herefter hjemme hos jer for at danne et overblik over de enkelte rums eller lokalers indretning. Den endelige forskel fra modulløsning 1 er, at vi herefter laver en plantegning og perspektivtegninger over jeres bolig eller erhvervslokaler, så I får et konkret overblik over indretningen.

Endeligt laver vi et moodboard, hvor forslag til materialer og farver vendes. Har I brug for en mere konkret indretningsplan er denne løsning et oplagt valg. Der faktureres på timebasis til en timepris på 950 kroner inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter. En fast pris kan også aftales.

Modul 3: Totalindretning

Vores modulløsning 3 består af rådgivning og totalindretning af et eller flere rum. Hele processen starter med et indledende møde, hvor ideer og ønsker fra jer fremlægges, hvorefter vi kommer på besøg hos os jer for at give jer et indblik i, hvordan indretningen kommer til at blive.

Vi laver naturligvis en detaljeret plantegning, perspektivtegninger og et moodboard, så I er helt med på, hvad der skal ske. Dertil kommer også forslag til tapeter, lamper, farvevalg og meget mere, som gør jer i stand til at indrette boligen præcis, som I drømmer om.

Modul 3 faktureres på timebasis til en timepris på 950 kroner inklusive moms og eksklusive kørsel. Ønsker I en fast pris, kan vi også tage en snak om dette.

Modul 4: Belysningsplan

Belysningen må endeligt ikke glemmes i indretningen, da det skaber den endelige finish og helhed i boligen. I modul 4 er alt fokus lagt på belysning, hvor vi efter rådgivning udarbejder en belysnings- og el-plan med helt konkrete forslag til lamper, der vil gøre sig godt i de enkelte rum. Det er en perfekt løsning for jer, der gerne vil have hjælp til den optimale belysning.

Vi fakturerer denne løsning til en timepris på 950 kroner med moms inklusive i prisen samt eksklusive kørselsudgifter. Kontakt os gerne for at høre nærmere eller for muligheden for en fast pris.

Få en eksklusiv og unik indretning

Har I brug for hjælp til at komme på ideer og handle på dem, hjælper vi og vores indretningsekspert i Silkeborg jer hellere end gerne. Med vores hjælp får I gjort jeres tanker og ideer til virkelighed. Det bliver alt sammen gjort ud fra et udgangspunkt om at skabe unikke og eksklusive løsninger, der passer perfekt ind i jeres hjem eller erhvervslokaler.

Uanset hvor omfattende hjælp I har brug for, når det kommer til indretning, er vi klar til at hjælpe jer. Kontakt os gerne allerede i dag for at høre nærmere om de muligheder, vi tilbyder.

Læs desuden om hvordan vi som indretningsarkitekter kan hjælpe dig i enten Vejle eller Århus.

Book et uforpligtende møde

Vi hjælper både private og erhverv