Luksus Køkken

Køkkenet er boligens hjerterum. Med det helt rette luksus køkken eller eksklusive køkken får I et rum, der byder op til hygge, samvær og god mad. Med et luksus køkken fra os får I en helt unik løsning, der er baseret på jeres drømme, ønsker og behov. Både når det kommer til det æstetiske og det praktiske. Altså får I et køkken, som rummer præcis det, I gerne vil.  

Hos KUBIK Indretning har vi mere end 25 års erfaring med at indrette køkkener, der rammer æstetiske og praktiske behov. Drømmekøkkenet skabes med udgangspunkt i Boform eller italiensk designkøkken fra Poliform, der er køkkener i høj kvalitet og med en eksklusiv finish.

Book et uforpligtende møde

Din køkkendrøm er 1 klik væk

Når æstetik og praktiske løsninger skal gå op i en højere enhed i køkkenet

Et køkken kan være meget mere end et rum, hvor madpakkerne bliver smurt og dagens aftensmad laves. I hvert fald set med vores øjne. For det må gerne være lækkert og indbyde til mere. 

Faktisk mener vi, det gerne må være en oplevelse i sig selv at træde ind i køkkenet samt at benytte det. Sådan er det med et luksus køkken fra os. For én ting er, at det opfylder de praktiske behov. Men et eksklusivt køkken fra en af vores samarbejdspartnere løser det på sådan en måde, at det falder helt i trit med køkkenets og den øvrige boligs æstetik. 

En høj finish, unikke detaljer og materialer i høj kvalitet er, hvad der skaber forudsætningerne for, at vores køkkener ikke bare er almindelige køkkener men luksus køkkener.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Skab jeres eksklusive køkken med en af vores indretningsarkitekter

Drømmer I om noget helt særligt i jeres nye køkken? Og må det gerne være et luksus køkken, hvor der ikke er gået på kompromis med materialer, finish og belysning? Det er netop, hvad vi kan tilbyde jer. For vi tilbyder eksklusive køkkener, der omfavner de nyeste trends og materialer i højeste kvalitet. 

Køkkenet er og bliver et af de vigtigste rum i boligen, da det er her, hele familien kan samles. Det er også her, der kan eksperimenteres med lækre retter og bagværk. Ligesom det også er her, der bare kan hygges og slappes af med en god kop kaffe. Vi ser det derfor også som en vigtig opgave at indrette jeres eksklusive køkken, så det lever op til jeres behov og stil. Naturligvis med et unikt touch. 

Vores indretningsarkitekt sidder allerede klar til en uforpligtende snak om, hvordan I godt kunne tænke jer, at jeres luksus køkken skal se ud. Sammen med vores viden og jeres tanker og ideer, kan vi sammen forme et eksklusivt køkken med løsninger, der giver hverdagen og de praktiske gøremål et skud luksus. 

Om I ønsker et eksklusivt snedkerkøkken med håndlavede detaljer eller et mere råt og moderne køkken i raffineret italiensk design, hjælper vi og vores indretningsarkitekt jer.

Vi holder godt nok til i Herning men har indretningsarkitekter, der sidder klar i byer som Silkeborg, Århus, Vejle, Kolding, Esbjerg med flere. Vi er ikke geografisk bundet, så tag endelig kontakt.  

Vi er her for at opfylde drømme og tilføje mere luksus i jeres hverdag.

Book et uforpligtende møde

Din drøm venter lige her

Eksklusive køkkener til både private og erhverv

Indretning af luksus køkkener og eksklusive køkkener i private hjem er vores hovedfokus. Men, det forhindrer os ikke i også at indrette køkkener til erhverv, da det også i virksomheder er et rum, der gerne må give lyst til samvær. 

 

Om I ønsker et eksklusivt køkken i jeres private bolig eller i forbindelse med jeres virksomhedslokaler, anvender vi begge steder materialer i højeste kvalitet fra blandt andet producenter som Gaggenau og Liebherr. Med udgangspunkt i jeres ønsker designer vi et køkken med den bedste mulige løsning for øje, så alle brugere af køkkenet får den største mulige glæde af det. 

 

Vil I gerne se lidt mere af, hvad vi tilbyder, eller hvad vores løsninger kan, er I velkommen til at se vores projekter online her på hjemmesiden eller besøge os i vores showroom for en uforpligtende snak.

Book et uforpligtende møde

Vil I gerne være helt sikre i jeres sag, inden I får os til at indrette jeres nye luksus køkken? Det er ganske forståeligt, da det er en tillidssag at overlade sådan en opgave i andre hænder. 

Vi tager gerne en uforpligtende snak med jer, hvor vi viser nærmere omkring vores løsninger og fortæller mere om processen. Det håber vi, gør jer helt trygge i valget om at lade os indrette et eksklusivt køkken til jer.

Din drøm venter her

Kontakt KUBIK Indretning i dag