Indretningsarkitekt Vejle

Nogle har en klar ide om, hvordan boligen skal indrettes, hvorimod andre ikke engang aner, hvor de skal starte. Der kan være langt fra ide til handling, men uanset hvor i indretningsprocessen I er, så står vi klar til at hjælpe jer med at indrette jeres hjem lige præcis, som I kan lide det. Vores indretningsarkitekter har mange års erfaring med indretning for private såvel som erhvervskunder i Vejle, og vi sørger altid for at udarbejde eksklusive løsninger, der passer til jeres ønsker. Vi hjælper jer med komplette løsninger i alle former for fast inventar – ikke som dekoratør. 

Professionel rådgivning

Når I får hjælp til indretning hos KUBIK Indretning, kan I være sikre på at få kompetent rådgivning. Der bliver givet god tid til at finde eksklusive løsninger, der passer til jer og jeres hjem. Vi hjælper med at udvikle jeres ideer til handling, så I kan få det hjem, som I drømmer om.

Vi er altid fuld af gode ideer til at skabe en rød tråd i stuen, hjælpe med indretning af jeres køkken eller sætte prikken over i’et i garderoben. Har I brug for hjælp med indretningen? Tøv ikke med at kontakte os til en forpligtigende snak! Sammen kan vi drøfte jeres ideer, og I kan høre nærmere om muligheden for at få en indretningsarkitekt ud til jer.

Sådan kan vi hjælpe dig

Hos KUBIK Indretning tilbyder vi forskellige modulløsninger, der sikrer, at du kan få den hjælp, som netop du har behov for. Nedenfor har vi listet op, hvordan vi kan hjælpe dig med din indretning.

Modul 1: Indretningshjælp

Første modul er udelukkende rådgivning til indretning af dit rum eller dit hjem. Vi vejleder i forbindelse med møbeldisponering og valg af farver samt materialer. Det indledende møde vil finde sted i vores showroom med tilhørende tegnestue, hvor I fremlægger jeres ønsker og tanker. Dernæst får I et besøg af os, hvor vi hjælper jer med at danne et overblik over jeres rum. Vi vil stå klar som sparringspartner og hjælpe jer videre med ideer hvad angår møbeldisponering og valg af farve- og materialevalg. Derudover laver vi sammen et moodboard. Har du udelukkende brug for rådgivning samt sparring om dine ideer og tanker? Så er denne løsning tilstrækkelig for dig. Denne løsning koster 3500 kr. Som et engangsbeløb, og er inklusiv moms og eksklusiv kørselsudgifter. Har du derimod behov for yderligere hjælp til indretning af dit hjem, så bør du overveje en af de andre løsninger.

Modul 2: Møbleringsplan

Lad os hjælpe dig lidt videre! Modul 2 indeholder igen rådgivning, men du får også en detaljeret møbleringsplan med i prisen. Der vil ligesom i modul 1 sættes tid af til et indledende møde, hvor I fremlægger jeres ønsker og tanker. Dernæst vil vi komme forbi  jeres hjem og hjælpe med at danne overblik over indretningen rum for rum. Du får en kompetent sparringspartner, så spørg endelig til råds, når vi er der. Derudover laver vi en plantegning samt perspektivtegninger over dit hjem. I prisen hører der også til, at vi kreere et moodboard, og vi snakker om forslag til farve- og materialevalg. Har du brug for hjælp til at skabe et klart overblik med gode ideer til farve- og materialevalg? Så er modul 2 et godt valg til dig. Vi fakturerer på timebasis til en timepris på 950 kr. Inklusiv moms og eksklusiv kørselsudgifter. Alt afhængig af opgavens størrelse kan vi også aftale en fast pris om nødvendigt.

Modul 3: Totalindretning

Hvis du vil lidt videre, så er modul 3 noget for dig. Modul 3 indeholder, udover rådgivning, ombygning totalindretning af et eller flere rum. De færdige tegninger leveres til håndværkerne. Det foregår ved, at vi har et indledende møde, hvor I fremlægger de ideer og ønsker, I har. Dernæst finder vi en dag, hvor vi kan komme på besøg. Her vil vi give jer klarhed i forhold til, hvilken vej I skal gå med indretningen. Vi laver en detaljeret plantegning, perspektivtegninger samt et moodboard. Derudover kommer vi med konkrete forslag til farve- og materialevalg samt tapeter, lamper med mere. Har du brug for konkrete forslag, totalindretning og en klar vej at følge? Så er modul 3 noget for dig. Her fakturerer vi på timebasis til en timepris på 950 kr. Prisen er inklusiv moms og eksklusiv kørselsudgifter. Vi kan også lave en fast pris alt afhængig af opgavens størrelse.

Modul 4: Belysningsplan

Tag skridtet videre og skab helhed i boligen ved fjerde modul. Her er belysningen i fokus, så du kan se det hele i et klarere lys! Udover rådgivning, så udarbejder vi belysningsplan samt el-plan og forslag til specifikke lamper til de forskellige rum i hjemmet. Her faktureres på timebasis til en timepris på 950 kr. Prisen er inklusiv moms og eksklusiv kørselsudgifter. Der kan aftales en fast pris, alt afhængig af opgavens størrelse. Har du behov for hjælp til at danne et overblik og få hjælp til belysningen i dit hjem? Så er du velkommen til at kontakte os, hvis det lyder som noget for dig.

Du kan også lade dig inspirere med belysning fra ONE A her.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vi lægger vægt på unikke løsninger

Synes du, at der er langt fra ide til handling, eller ved du ikke hvordan du skal indrette dit badeværelse på bedste vis? Lad os hjælpe dig i gang med at skabe en rød tråd gennem hjemmet. Vores indretningsarkitekter i Vejle står klar til at omdanne jeres ideer til handling.

Vi lægger stor vægt på unikke løsninger, som er tilpasset jeres behov og jeres hjem. Vi lytter altid til jeres ideer og tanker, så vi finder frem til den bedste løsning til jer. Uanset om du ønsker hjælp til indretning i dit private hjem eller er erhvervskunde og har brug for hjælp til indretning af virksomheden, så står vi til rådighed. Føler du, at det er svært at finde ud af, hvordan boligindretningen skal begynde? Lad os hjælpe dig med at skabe helhed i boligen. Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder. Læs i mellemtiden om hvordan vores indretningsarkitekter kan hjælpe dig i Silkeborg ved at trykke her. Ønsker du en en indretningsarkitekt i Århus i stedet, så kan du trykke lige her.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads