Gaggenau

Med hårde hvidevarer fra Gaggenau får du et køkken, der emmer af gennemtænkte detaljer, en kompromisløs kvalitet og løsninger, der giver et godt indtryk både på dig og dine gæster. Gaggenau er indbegrebet af klassisk og tidløs kvalitet, der møder det moderne og innovative.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Gaggenau – luksuriøse hvidevarer

Gaggenau udvikler produkter efter ideen om, at hvis et moderne køkken skal fungere, kræver det indbyggede produkter, der nøje er designet til at arbejde sammen. Det er det, der skaber helheden i køkkenet og får dig til at benytte det om og om igen med glæde. Derfor får man som bruger blandt andet køleskabe, der kan integreres med store vinkølere eller ovne, der flugter med indbyggede kaffemaskiner og kogetoppe. Intet er derfor overladt til tilfældighederne, da det sikrer, at rummet og køkkenet fungerer optimalt som møbel. Med hårde hvidevarer og køkkenelementer fra Gaggenau får du løsninger, der ikke kun er designet til at kunne benyttes til et bestemt formål. De giver dig en inspiration og en lyst til at skabe retter, der er lige så gennemførte som produkterne selv.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

Vores samarbejde med Gaggenau

Hos KUBIK Indretning er vi glade for at samarbejde med Gaggenau, da de giver os mulighed for at tilbyde vores kunder produkter i en kompromisløs kvalitet, hvor der er tænkt på hver eneste detalje i designet og funktionaliteten. For det er det, der skaber et køkken, der giver lyst til madlavning og eksperimenter samt socialt samvær. Køkkenet er hjemmets hjerterum – og sådan et rum kan vi skabe takket være innovative hårde hvidevarer fra Gaggenau. Gaggenau udvikler sig hele tiden, og det samme gør deres produkter. Det skaber et godt fundament for vores samarbejde, da det fremmer kreative og funktionelle løsninger, der ikke bare ser æstetisk flot ud, men som også fungerer i brug. Har du derfor brug for et nyt køkken eller brug for at udskifte nogle af elementerne med nogle nye, kan vi takket være vores samarbejde med Gaggenau tilbyde dig løsninger, der er udover det sædvanlige på alle parametre.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

Gaggenau – 200-serien

Med målet om at skabe innovative løsninger til feinschmeckeren, der gør det til en fornøjelse at være i og bruge køkkenet, har Gaggenau skabt det, de kalder for 200-serien. Det inkluderer blandt andet indbyggede køleskabe med maksimal plads, ovne i et æstetisk flot design og opvaskemaskiner med intelligent Zeolit-teknologi. Det er en serie, der virkelig overrasker brugeren i funktionalitet og design. Produkterne er designet til at komplimentere hinanden, så du får et køkken, der er strømlinet og pænt at se på, men som også fungerer som et funktionelt møbel i sig selv. Kreativitet og funktionalitet går så at sige hånd i hånd med hårde hvidevarer og andre køkkenelementer fra Gaggenau, hvilket kommer til udtryk med kaffemaskiner, ovne, køleskabe og andre elementer, der falder diskret ind i køkkenets udformning og design, så det fremstår som en naturlig, integreret del af det.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Gaggenau – 400-serien

Gaggenau finder stor inspiration i det professionelle køkken og omdanner ideerne og løsningerne herfra til elementer, der gør det til en leg for fritidskokken at være i køkkenet. Der er således tænkt på enhver detalje i 400-serien til alt lige fra behagelig, indvendig belysning i opvaskemaskinen til et fundintegreret, indbygget modullandskab af køleskabe. Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten af materialerne, der er benyttet til elementerne og løsningerne i denne serie, ligesom det skinner tydeligt igennem, at udviklingen af designet ikke er overladt til tilfældighederne – serien her skaber om noget en overraskende effekt. For Gaggenau tæller hver eneste detalje. Derfor er elementerne også i serien her håndlavet efter deres traditionelle principper. Det skaber et kompromisløst og eksklusivt resultat, som er forenelig med vores tanker om, at køkkenet og dets elementer ikke kan overlades til tilfældighederne, da det er i kvaliteten og kompromisløsheden, at den gode oplevelse ligger.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

Et godt håndværk siden 1683

Det er ikke nogen tilfældighed, at Gaggenau har udviklet sig til at være det anerkendte brand, som det er i dag – og at vi har valgt at samarbejde med dem. For Gaggenau er et brand, der har eksisteret siden 1683 og derfor gennem flere hundrede år har udviklet sig, forfinet håndværket og kommet med løsninger, der opfylder behovet i den tid, som er.

Selvom det er et gammelt og traditionsfuldt brand, er de stadig den dag i dag lige så engagerede omkring godt håndværk, som de var dengang. Med det sagt betyder det ikke, at Gaggenau går til det moderne køkken med en umoderne tilgang. Nej, som de håndværkere de er, holder de meget af at anvende den nyeste teknologi og benytte den til at udvikle løsninger, der får køkkenet til at fremstå som et funktionelt møbel, præcis som det fortjener.

Langt størstedelen af deres komponenter er fortsat håndlavet. Det er vi ret glade for hos KUBIK Indretning, da vi sætter pris på de detaljer, der netop opstår, når processen omkring det at lave et køkken foregår med hænderne. Det er heri kvaliteten ligger – netop derfor er det ikke til at komme udenom Gaggenau, når køkkenet skal sammensættes med hårde hvidevarer, der matcher den kvalitet, som køkkenets øvrige elementer er fremstillet i.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring