Garderobe

Indretningsarkitekt til jeres nye garderobe

Med den rette garderobe får i et bedre overblik og tøj, sko og accessories kommer til deres fulde ret. Med en garderobeløsning fra os, får I en unik løsning baseret på jeres behov og stil og får præcis det ud af rummet, I ønsker.

Vi forhandler som en af de eneste i Danmark det italienske mærke Poliform, men har også dansk design fra Boform, og er du på jagt efter inspiration, kan du finde det i galleriet nedenfor, eller i vore øvrige projekter. ​Book et uforpligtende møde med os eller kom forbi vores showroom med tilhørende tegnestue til en snak.

Se her hvordan vi kan hjælpe som indretningsarkitekt Herning eller som indretningsarkitekt i Viborg.

Vores passion er indretning med god kvalitet og godt design, og vi er perfektionister til fingerspidserne

Vi stræber efter det unikke og individuelle frem for det ordinære, og vores kunder skal dagligt glædes over funktioner og detaljer, der retfærdiggør deres investering

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

En garderobe skal være funktionel og skabe overblik

Hos KUBIK Indretning skal der være plads til hverdagsluksus, og vi har stor erfaring med specialdesignede garderober, hvor skræddersyede løsninger til tasker, sko, bukser mv. er med til at skabe et perfekt overblik og en funktionel opbevaring, som man glædes over hver dag.

I en travl hverdag er det vigtigt, at man hurtigt kan danne sig et overblik og komme ud ad døren, hvilket en organiseret garderobe eller walk-in kan være med til.

Med udgangspunkt i jeres behov tilpasser vi garderobe eller walk-in, så det passer til netop jer og de øvrige rum i boligen. Vi ser mere og mere en integration med øvrige rum, hvilket stiller yderligere krav til, at man ud over det funktionelle også kigger på det æstetiske udtryk, så boligen hænger sammen og danner en helhed, som det også er rart at være i.

Vi forhandler blandt andet garderobe og walk-in løsninger fra italienske Poliform som en af de eneste i Danmark. Med Poliform er der utallige kombinationsmuligheder, når det drejer sig om at få netop det individuelle udtryk frem, som man forestiller sig – helt ned til mindste detalje.

Se vores eksklusive- og luksus walk in løsninger her. 

Vi hjælper gerne med at få jeres drøm af en garderobe til at blive til virkelighed. Gå på opdagelse i galleriet ovenfor, eller se vores andre projekter.

Indretningsarkitekter af garderober til både privat og erhverv

Hos KUBIK Indretning har vi god erfaring med at indrette garderober eller walk-in i private hjem, og selv om vi oftest indretter til private hjem, indretter vi også garderober til erhverv. Ønsker du at læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig i privaten, så klik endelig ind på vores sider omkring indretningsarkitekter i netop din by.

Indretningsarkitekt Århus  —  Indretningsarkitekt Vejle  —  Indretningsarkitekt Silkeborg

 

Indretning af arbejdspladsen

Arbejdspladsen er der, hvor mange opholder sig det meste af deres tid, hvilket gør det vigtigt, at de forskellige rum på kontoret fungerer og bidrager til glæde i hverdagen. Når vi taler indretning af garderober til erhverv, er der også her fokus på god kvalitet og godt design, så I får en garderobe, der imødekommer de funktioner, en garderobe på en arbejdsplads skal kunne. Der kan eksempelvis være et specielt behov for opbevaring af større ting, eller det kan være et sted, hvor øvrige funktioner kan være henvist til.

Vores erfaring gør, at vi altid går ind i en dialog omkring, hvordan man bruger det pågældende rum. Dermed sikrer vi, at alle behov og mulige funktioner er vendt, så vi i sidste ende opnår det bedste resultat uden overraskelser.

I vores galleri ovenfor, kan du gå på opdagelse i mulige løsninger. Du er naturligvis også velkommen i vores showroom med tilhørende tegnestue til en kop kaffe og en uforpligtende snak – hvor vi gerne vender indretningen af en ny garderobeløsning til din arbejdsplads med dig.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads