Indretningsarkitekt Århus

Indretningen af en bolig er vigtig for at kunne føle sig hjemme, da det er her, man kan fremhæve personlighed. Men selvom der måske dukker en masse ideer op, kan det være svært at bringe ideerne til live og implementere dem på en harmonisk måde, der skaber ro, balance og en rød tråd gennem hjemmet. Det kan vores indretningsarkitekter i Århus hjælpe jer med, da de har mange års erfaring med at indrette hjem og lokaler med eksklusive og personlige løsninger for både private og erhvervskunder i Århus. Vi hjælper jer med komplette løsninger i alle former for fast inventar – ikke som dekoratør. 

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Få professionel rådgivning af vores indretningsarkitekt i Århus

Indretning med eksklusive og personlige løsninger står vores hjerte meget nært. Det er vores passion, og det vil I også straks kunne mærke hos vores indretningsarkitekt i Århus. Under den professionelle rådgivning, bliver der sat god tid af til at finde løsninger, der passer rigtig godt ind i jeres hjem, men som også stemmer overens med de ønsker, I har.

Vigtigst er, at vores indretningsarkitekt hjælper jer med at få jeres tanker og ideer ned på papir og skabe en rød tråd ud fra det og de ideer, som indretningsarkitekten har. Resultatet af mødet med vores indretningsarkitekt i Århus er, at I får det rum, den bolig eller de erhvervslokaler, I går og drømmer om.

Ideer har vi mange af, og vi hjælper gerne med at sætte prikken over i’et på køkkenet eller skabe den perfekte garderobe. Har I derfor brug for hjælp til indretningen, er I mere end velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi afstemmer jeres ønsker og forventninger og finder ud af, om indretningsarkitekten skal komme forbi på et besøg hos jer.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vi hjælper med indretningen af et eksklusivt snedkerkøkken i Århus

Køkkenet er hjertets husrum og derfor skal det både være indbydende at se på, men også indeholde løsninger og funktioner, der stemmer overens med de behov, I har. Vores snedkerkøkken er et af de køkkener, vi stolt præsenterer for vores kunder, da det kombinerer eksklusivitet med praktiske løsninger – men også fordi det kan skræddersyes efter, hvordan I bruger jeres køkken.

Vores snedkerkøkken er håndlavet og fremstillet i de absolut bedste materialer, hvilket sammen gør det til et eksklusivt, lækkert og meget holdbart køkken. Drømmer du om at få et snedkerkøkken i din bolig i Århus, eller vil du gerne høre mere om, hvad du kan forvente af eksklusive løsninger, tager vores indretningsarkitekt gerne et møde med dig, så den helt rette løsning kan sammensættes.

Giver resultatet af mødet dig lyst til at tage skridtet videre med snedkerkøkkenet, hjælper vi dig gerne videre i processen, så du kan få dit drømmekøkken.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vi hjælper med indretningen af et eksklusivt snedkerkøkken i Århus

Skræddersyede snedkerkøkkener er ikke de eneste køkkener, vi hos KUBIK Indretning kan tilbyde jer. Hvert et hjem er forskelligt og det samme er ønskerne til et nyt køkken. Som indretningseksperter er det derfor vores absolut mest fornemme opgave at sikre, at jeres ønsker til et nyt køkken bliver indfriet, og at netop jeres stil skinner igennem. Det sikrer vi blandt andet ved at tilbyde forskellige skræddersyede køkkener, som trods deres forskellige og unikke udseende og materialer, har det tilfælles, at selv de mindste detaljer går op i en højere enhed.

Når vi indretter jeres køkken, gør vi det med 25 års erfaring i bagagen og med en sans for lækker og unik sammensætning af materialer, farver, belysning og hvidevarer. Resultatet bliver et køkken efter jeres drømme, der bringer luksus og glæde ind i hverdagen.

Vores indretningsarkitekt i Århus er passioneret omkring eksklusiv og unik indretning af køkkener, og kan derfor hjælpe jer første skridt på vejen til at få et nyt køkken, der gør hverdagen mere glidende og binder kvalitet, funktionalitet og æstetik sammen.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vores modulløsninger skaber en overskuelig proces

Når du får hjælp til indretningen af et nyt køkken, luksus bad, garderobe eller erhvervslokale fra vores indretningsarkitekt i Århus, sker det altid med udgangspunkt i vores modulløsninger. De er til for at skabe en overskuelig proces og for at give jer netop den hjælp til indretning, som I ønsker.

Vores modulløsninger er inddelt i:

Modul 1: Indretningshjælp

Vores indretningsarkitekt i Århus giver vejledning om møbeldisponering, farvevalg og materialer. Det er en løsning for jer, der udelukkende har brug for rådgivning og sparring.

Modul 2: Møbleringsplan

Vi rådgiver og kommer med en møbleringsplan baseret på perspektivtegninger, plantegning og et moodboard med forslag til farver og materialer. I får dermed en konkret indretningsplan.

Modul 3: Totalindretning

Vi rådgiver og totalindretter et eller flere rum med udgangspunkt i en udarbejdet plantegning, perspektivtegninger, moodboard og forslag til interiør og materialer.

Modul 4: Belysningsplan

Vi rådgiver om og udarbejder en belysnings- og el-plan med forslag til konkrete lamper. Modulet er perfekt til jer, der gerne vil have optimal belysning i jeres rum.

Indretningsarkitekt til luksus bad i Århus

Drømmer I om et badeværelse? Men må det gerne være mere end funktionelt og bære præg af luksuriøse løsninger? Badeværelset skal være lækkert og passe til resten af hjemmet, da det er et af de rum, vi opholder os mest i. Men, det er ikke altid en helt nem opgave at skabe den røde tråd på badeværelset. Hos Kubik Indretning hjælper vores indretningsarkitekter med at indrette et luksus bad til jer, hvor de nyeste trends og bedste materialer bliver forenet. 

For os og vores indretningseksperter er badeværelset mere end et rum, der skal fungere. Det skal også være et rum, hvor der er mulighed for at slappe af og forkæle sig selv. Er det også et ønske for jer, eller har I nogle helt specifikke ønsker til, hvordan I godt kunne tænke jer, at jeres kommende luksus bad skal sammensættes, lytter vi og udarbejder en løsning, der harmonerer med jeres ønsker og resten af jeres hjem. Det gælder alt lige fra materialer til farvesammensætning – og her er vi kompromisløse, da vi ønsker at skabe et luksus bad til jer, som giver plads til og mulighed for hverdagsluksus.

Vi lægger vægt på unikke løsninger

Vi hjælper jer således til en eksklusiv og unik indretning, hvor jeres tanker og ideer bliver gjort til virkelighed. Er det den perfekte løsning for jer, stiller vores indretningsarkitekt i Århus sig hellere end gerne til rådighed.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads