Bemærk: Vi har ferielukket i uge 29 & 30

Persondata og cookies

Persondata

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website, persondata og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte os:

Kontaktoplysninger

KUBIK Indretning 
Poulsgade 14
7400 Herning

Tlf. +45 9712 4800
Email: info@kubikindretning.dk

Når du er på websitet indsamles der oplysninger om dig. Her kan du læse, hvilke oplysninger vi indsamler, og  hvilke formål de indsamles til.

Hvilke persondata lagrer vi?
KUBIK Indretning indsamler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med indsendelse af kontaktformular her på hjemmesiden eller tilmelding til et arrangement. Her indsamles oplysningerne: Fornavn, efternavn, mobilnummer, e-mail adresse samt eventuelt virksomhedsnavn, adresse, by og postnummer.

Hvilke formål indsamles oplysningerne til?
De personoplysninger, vi indsamler, bruges primært til at gennemføre de køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Videregives oplysningerne til andre?
Oplysningerne videregives ikke til 3. part, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil, eller persondataloven undtagelsesvist tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Hvor lang tid opbevares data?
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Hvis du ønsker af få dine data hos KUBIK Indretning slettet, kan du rette henvendelse til os via info.kubikindretning.dk

Hvordan er oplysningerne beskyttet?
Dine personoplysninger bliver gemt på computere med begrænset adgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne.

Vi kan dog ikke garanterere en 100% sikker overføring af data via Internettet. 

Hvad har vi registreret?
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger KUBIK Indretning har om dig. Hvis de oplysninger, vi har om dig, ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig, og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger.

Cookies

Denne cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer.

Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

Cookies

Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg, og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang, du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 24 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.

Hvad bruges cookies til på vores websites?
Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

Cookies fra vores samarbejdspartnere
I dette afsnit finder du en oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites.

WeMarket
Google

Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil.

Data kan videregives til tredjeparter i anonymiseret form med det formål, at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte websites og det danske marked generelt. Oplysninger kan også videregives til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.