Poliform Sofa

Sofaen er stuens samlingspunkt. Men den samler også detaljerne og æstetikken i rummet. Kunne I godt tænke jer en sofa, der binder arkitekturen, æstetikken og personlige elementer sammen med minimale linjer og sofistikerede materialer? Så er en Poliform sofa det rette match. 

 

En Poliform sofa byder med dets moderne og indbydende design op til hygge og afslapning. Sammen med eksklusive kvalitetsmaterialer og moderne linjer, der er i tråd med tidens trend, får I en sofa, som samler hele familien de næste mange år.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Poliform sofa – meget mere end komfort 

Eksklusivitet er, hvad der kendetegner sofaer fra Poliform. Kvalitet er et uomtvisteligt tema i deres designs. Drømmer I derfor om en stue eller et afslappende rum, der emmer af hygge, stil, komfort og eksklusivitet, er en Poliform sofa det helt rette match. Intet er overladt til tilfældighederne. 

Om I ønsker et let og elegant udseende med et blødt stof og tynde ben, eller om I ønsker en sofa med polstrede elementer med et blødt og fyldigt look med et uendeligt antal af kompositioner, er det drømme og ønsker, der kan forenes med en Poliform sofa. 

Hos Kubik Indretning mener vi ikke, at en sofa bør være et tilfældigt valg. Vi ønsker heller ikke, at der skal gås på kompromis. Dette lever en Poliform sofa op til på bedste vis. For med en eksklusiv italiensk kvalitet og detaljer, som bidrager til et luksuriøst udtryk, får I en sofa, som vækker glæde af i jer, både når I benytter den, og når den skaber harmoni i samspil med rummets øvrige elementer. F.eks. med et køkken Poliform.

Book et uforpligtende møde

Eksperter i italienske møbler

Skab en eksklusiv stue sammen med Poliform 

Om det skal være stort og fyldigt eller mindre og mere æstetisk, har vi hos Kubik Indretning en Poliform sofa, der passer perfekt til jer og jeres ønsker. Uanset hvad I har brug for, når det kommer til hjemmets mest afslappende og samlende møbel, finder vi det helt rette match. 

Vi kan garantere, at eksklusive materialer og et lige så luksuriøst design er, hvad I får i hænderne og hjem i stuen, når I lader valget falde på en Poliform sofa. Det kan vi godt lide, da sofaen gerne skal være et sted, hvor I alle kan trække stikket og bare nyde at være. Sammen. 

Vores indretningsarkitekter vil meget gerne hjælpe jer med at samle jer og familien om eksklusiv hygge. Er I derfor nysgerrige på, hvilke løsninger I kan få med Poliform, er I velkommen til at kontakte os eller booke et uforpligtende møde. 

Vi ser jer naturligvis også gerne i vores showroom, hvor I kan få en bedre fornemmelse af, hvad det vil sige, og hvad det gør ved æstetikken og atmosfæren at indrette med eksklusive sofaer fra Poliform.

Book et uforpligtende møde

Eksperter i italienske møbler

Eksklusive sofaer til stilfulde hjem og kvalitetsbevidste virksomheder 

Vi indretter primært private boliger med eksklusive sofaer fra Poliform. Men, vi indretter også gerne indbydende og afslappende arbejdsstationer for erhverv, der gerne vil have møbler med et luksuriøst touch samt tilbyde medarbejdere og samarbejdspartnere de bedste forhold. 

Vi fortæller gerne meget mere om Poliform sofaer, og hvorfor brandet og sofaerne er blandt vores foretrukne valg.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring