Vores historie

Vores historie

Om os

Mange af vores kunder mener, vi er lidt nørdede, og det er nok fordi, vi går op i detaljer, andre slet ikke lægger mærke til.

​Vores passion er indretning med god kvalitet og godt design, og vi er perfektionister til fingerspidserne. 

Vi stræber efter det unikke og individuelle frem for det ordinære, og vores kunder skal dagligt glædes over funktioner og detaljer, der retfærdiggør deres investering.

Gennem en sammensætning af robuste materialer og håndværk i topklasse skabes et overlegent finish og udtryk.

Vi har gennem mange år været nørder inden for køkken, bad og garderober, og vi rådgiver gerne i forbindelse med indretning af dine rum eller totalindretning af dit hus.

Dorte Brandt & Karin Grønning Olesen

Billede af Karin & Dorte, indehavere af KUBIK Indretning

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring
Vores historie

Historien om os

Tilbage i 1995 etablerede Karin Olesen og Bjarke Hansen en eksklusiv køkkenbutik i Herning under navnet Køkkengalleriet. Det med så meget succes, at Køkkengalleriet senere købte Bolighuset i Herning og samlede salg af eksklusive køkkener og møbler under navnet HAUS.

Fra Multiform til … KUBIK
Dorte Brandt opsagde i 2009 sit job som designchef hos Multiform A/S for at åbne egen Multiform butik i Herning. Multiform Design Center åbnede således 1.

januar 2010 i samarbejde med Karin og Bjarke, men som en selvstændig butik i HAUS.

Fokus på indretning
Med frasalget af møbelaktiviteterne og navnet HAUS i 2013, valgte de at gå ”tilbage til rødderne” under et nyt navn – KUBIK Indretning. KUBIK Indretning er ejet og drevet af Karin Olesen, Dorte Brandt og Bjarke Hansen. Fokus er indretninger med snedkerløsninger , Boform og Poliform krydret med nogle af de førende europæiske belysningsleverandører, da rådgivning omkring

belysning og møblering stadig er en af de væsentligste kompetencer i KUBIK Indretning.

Komplette løsninger
I løbet af 2014 tilføjes et Poliform showroom på 180 kvm. Kollektionen består af køkkener, møbler, senge, tilbehør og ikke mindst systemer til indretning af specialdesignede garderobeløsninger og reolsystemer. Med Poliforms omfattende produktsortiment giver det mulighed for at lave komplette indretninger.