Poliform Køkken

Drømmer du om et nyt køkken? Men må det gerne være med meget eksklusive materialer, en høj finish og et unikt udtryk? Det er netop, hvad et italiensk Poliform køkken kan. Med en fantastisk forståelse for design, materialer og selv de mindste detaljer, får du et køkken, som følger dig resten af livet, men som også kan tilpasses dine ønsker og drømme. 

 

Hos KUBIK Indretning hjælper vi dig gerne nærmere dine køkkendrømme sammen med Poliform. 

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Hvad er et Poliform køkken?

Et Poliform køkken er italiensk, når det er bedst. For det er et køkken, hvor raffineret elegance kombineres med sofistikeret luksus i form af meget eksklusive materialer og en ekstraordinær sans for design og æstetik. 

Italienerne er vilde med mad, hvilket skinner tydeligt igennem i et Poliform køkken, hvor intet så absolut er overladt til tilfældighederne. Præcis som med maden. For det er et køkken lavet til dig, der ser køkkenet som hjerterummet i boligen. Dig, der sætter pris på materialer i eksklusiv kvalitet og til dig, der bliver inspireret af kreative og unikke løsninger. 

Alle elementer i et Poliform køkken er fremstillet i Italien for at sikre en høj kvalitet, sikkerhed, holdbarhed og ikke mindst de unikke og særegne detaljer, der kendetegner et køkken fra det italienske brand. 

Så søger I et ekstraordinært køkken med ekstraordinære materialer og detaljer, som går hånd i hånd med boligens øvrige æstetik og atmosfære, er et Poliform køkken det helt rette match for jer. 

Er I nysgerrige på at høre eller se mere, er I velkommen til at booke et uforpligtende møde med os. Vi sætter også gerne tid af i vores showroom, så I kan se og mærke materialerne. 

Book et uforpligtende møde

Eksperter i italiensk design

Et Poliform køkken er et køkken med sjæl 

Med Poliform får I ikke et standardkøkken. Det findes ikke. For det er i kvaliteten og designet, at det gode og unikke køkken opstår. Sådan har været siden grundlæggelsen af det, der engang var en lille håndværkerbutik i området Brianza. Selvom køkkenerne i dag er populære blandt jer og andre, der er interesserede i indretning, bliver køkkenerne stadig designet og produceret, uden at gå på kompromis med den oprindelige sjæl.

Sjæl er, hvad vi selv godt kan lide hos KUBIK Indretning, da det giver følelsen af hjem. Netop det tør vi godt love jer, at I får med et Poliform køkken, da elementerne kan tilpasses efter, hvordan jeres hjem ser ud. 

Om der er brug for et rummeligt familiekøkken med fokus på praktiske løsninger i eksklusive materialer, eller om I ønsker et mindre og elegant køkken i jeres egoistbolig, hjælper vi jer med at skræddersy en helt perfekt løsning. 

Book gerne et uforpligtende møde i dag og kom et skridt tættere på drømmekøkkenet. 

Book et uforpligtende møde

Eksperter i italiensk design

Et køkken der er ulig andres

Med et italiensk Poliform køkken får I et unikt rum. Ikke kun fordi løsningerne kan tilpasses jeres ønsker. Men også fordi KUBIK indretning er den eneste forhandler af kvalitetskøkkenet Poliform i Danmark. 

Det giver en helt særlig mulighed for at skabe et køkken, der er unikt for jer og andre. Der er ingen tvivl om, at det er blandt de bedste køkkener på markedet. Sammen med en dygtig indretningskonsulent og rådgivning omkring belysning, kan I skabe et helt igennem optimalt køkken, der lever op til jeres drømme og forventninger og et eksklusivt og personligt køkken. 

Er det personlige, unikke og eksklusive netop, hvad I søger? Og vil I gerne have hjælp til at få styr på selv de mindste detaljer, så køkkenet også funktionelt lever op til jeres behov? Så kontakt os meget gerne for et uforpligtende møde, så I kan blive præsenteret for de forskellige løsninger og muligheder. 

Vores indretningsarkitekter i bl.a. Herning, Aarhus og Esbjerg sidder klar til at hjælpe jer og føre jeres ideer ud i livet. 

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Lad os sammen skabe det perfekte Poliform køkken til jer

Vi har tabt vores hjerter til Poliform køkken, fordi det lever op til vores høje krav om kvalitet og design. I mere end 25 år har vi hjulpet med at skabe kreative, unikke, eksklusive og ikke mindst personlige løsninger til kunder, der godt tør gå efter deres drømme. 

Der er ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe jer med at komme tættere på samt opfylde jeres drømme om et unikt hjerterum. Vi er sikre på, at vi med Poliform kan skabe netop det. 

Vi er kun et opkald eller en mail væk – så finder vi sammen ud af, hvornår og i hvilke rammer, I ønsker at tage en videre snak. 

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads