Bad

Indretningsarkitekt til jeres nye badeværelse

Da badeværelset af mange anses for at være et af husets vigtigste rum, har det stor betydning, at indretningen går op i en højere enhed. Vi er specialister i at indrette unikke, stilfulde badeværelser hos KUBIK Indretning, og godt design og god kvalitet er essensen i vores arbejde. ​Vi er yderst detaljeorienterede, og I kan roligt betro os opgaven at indrette jeres drømmebadeværelse. 

Vi forhandler bl.a. badeværelser i dansk design fra Antonio Lupi og Boform, og er du på jagt efter nyt badeværelse, kan du søge inspiration i galleriet nedenfor, eller i vores øvrige projekter. ​Book et uforpligtende møde med os eller kom forbi vores showroom med tilhørende tegnestue til en snak. Du kan også vælge at læse mere om hvordan vi personligt kan hjælpe dig med dit helt nye badeværelse i ren luksus. 

Book et uforpligtende møde

Ring og hør hvordan vi kan hjælpe

Vores passion er indretning med god kvalitet og godt design, og vi er perfektionister til fingerspidserne

Vi stræber efter det unikke og individuelle frem for det ordinære, og vores kunder skal dagligt glædes over funktioner og detaljer, der retfærdiggør deres investering

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Når badeværelset skal være mere end blot et funktionelt rum

Går I og drømmer om et nyt luksus badeværelse? Så er I kommet til det rette sted. Hos KUBIK Indretning tilbyder vi badeværelser, hvor de nyeste trends og de bedste materialer forenes på bedste vis. Hos os er du altid sikret, at vi sammen finder en løsning, der er skræddersyet til jeres behov, hvad end der er tale om specielt indrettede rum eller ønske om den bedst mulige kvalitet.

​Når det kommer til indretning af badeværelser, har vi mere end 25 års erfaring at trække på, og vi er specialister i at indrette rummet, så det bliver mere end bare funktionelt. Vi er ikke bange for at indrømme, at vi med vores tilgang til indretning af badeværelser, der i stil og udtryk fuldt afspejler vores kunders hjem, af mange anses for at være lidt nørdede. For os er badeværelset ikke blot et rum, der skal fungere. Det er også et rum, hvor man skal kunne nyde at opholde sig. Hvad end der er tale om indretningen af familiens badeværelse eller et gæstebadeværelse, går vi ikke på kompromis med noget.

​Vi kan skræddersy jeres næste badeværelse, så det harmonerer perfekt med resten af jeres hjem, og vi arbejder udelukkende med materialer af den bedste kvalitet på markedet. Når vi indretter badeværelser, sørger vi for, at alt går op i en højere enhed. Fra belysning til farvesammensætning og valg af materialer – intet er umuligt, og vi stopper ikke, før jeres drøm om nyt badeværelse er indfriet.

​Hos KUBIK indretning arbejder vi efter, at der skal være plads til hverdagsluksus, og vi hjælper gerne jer med indretningen af jeres nye badeværelse. I tæt samråd med jer, sikrer vi, at al plads bliver optimalt udnyttet, så I får et badeværelse, I virkelig vil få glæde af.

Vi forhandler blandt andet badeværelser og Antonio Lupi, og er I på jagt efter et nyt, lækkert badeværelse, kan I søge inspiration i galleriet ovenfor, eller se vores øvrige projekter.

Kom endelig forbi til en uforpligtende snak og se vores showroom med tilhørende tegnestue. Du kan også læse om hvordan vi kan hjælpe som indretningsarkitekt hvis du bor i Århus, lige her.

Indretningsarkitekter af badeværelse til både privat og erhverv

Hos KUBIK Indretning er vi specialister i indretning af badeværelser til private hjem, og selvom det er her, vores hovedfokus ligger, indretter og rådgiver vi også om indretning af badeværelser til erhverv.

​Arbejdspladsen er det sted, mange bruger det meste af deres tid til dagligt. Netop derfor er det vigtigt, at alle de forskellige rum på arbejdspladsen også bidrager til glæde i hverdagen. Når det kommer til indretning af badeværelser til erhverv, går fokus på god kvalitet og godt design igen, så I kan være sikre på, I får et badeværelse, der kan tåle dagligt slid, men samtidigt ser fantastisk ud.

Vi vægter en rigtig god dialog med vores kunder meget højt. På den måde er vi helt sikre på, at selv de mindste ønsker er blevet opfyldt, når badeværelset står færdigt. Gå endelig på opdagelse i vores galleri ovenfor, eller kom ind i vores showroom med tilhørende tegnestue til en kop kaffe og en uforpligtende snak – måske om designet af det næste badeværelse til dit kontor.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads