Poliform Møbler

Er I på udkig efter møbler, der opfylder jeres ønske om minimalisme, elegance, høj finish og former? Og som samtidig bidrager til hygge, fordybelse og personlig atmosfære? Det er, hvad I kan forvente af italienske Poliform møbler, som vi sætter en stor ære i at hjælpe jer med at indrette med.

 

Fra vitrineskabe og skænke til stole og borde kan vi og vores indretningsarkitekter skabe de perfekte rammer i jeres hjem. Book gerne et uforpligtende møde og lad os præsentere jer for et smukt univers af møbler.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Skab de perfekte rammer med Poliform møbler

Minimalistiske linjer. Upåklagelig elegance. Klassisk og moderne stil. Nytænkende og inspirerende. Det er, hvad der definerer Poliform møbler. Det passer perfekt ind i vores indretningsunivers, hvor kun unikke og eksklusive løsninger finder vej.

Med Poliform vitrineskabe, skænke, reoler, borde og stole kan vi i et tæt samarbejde med jer indrette et skønt og komfortabelt hyggehjørne, en indbydende stue eller et komfortabelt og kreativt rum. Løsningerne og mulighederne er mange og bidrager til en unik og personlig stil. Bedst som vi kan lide det.

Poliform møbler åbner op for et magisk indretningsunivers, som vi meget gerne vil præsentere for jer på et uforpligtende møde enten hjemme hos jer eller i vores inspirerende lokaler.

Book et uforpligtende møde

Eksperter i italienske møbler

Ingen begrænsninger med Poliform møbler

Med en spændende variation af materialer, design og finish spænder Poliform møbler meget bredt og gør dem egnet til alle rum og miljøer i boligen. Vigtigst er, at møblerne på ingen måder går på kompromis med detaljegraden og finishen.

Om I derfor ønsker et familierum med plads til at boltre jer og hygge jer, eller om I godt kunne tænke jer en stue, hvor jeres stil, særlige elementer og genstande bliver fremhævet, kan vi hjælpe jer frem til dette med Poliform møbler.

Vi kommer gerne på besøg hjemme hos jer, så vi kan præsentere de bedst egnede møbler ud fra jeres stil og boligens æstetik.

Med mere end 25 års erfaring i indretning er vi sikre på at kunne skabe det helt rette hjem eller indbydende kontorlokale for jer.

Book et uforpligtende møde

Eksperter i italienske møbler

Poliform møbler forener funktionalitet og æstetik

Hos KUBIK Indretning holder vi af at skabe unikke løsninger til unikke hjem og mennesker. Det kan vi i høj grad med blandt andet vitrineskabe, skænke, borde, stole og reoler fra Poliform, da de både er designet til at højne atmosfæren og understrege stilen samt til at blive brugt. Holder du også af at indrette funktionelt og æstetisk på én og samme tid, er du velkommen til at dykke ned i møbeluniverset sammen med os.

Løsningerne og stilen kan tilpasses nøjagtigt jeres ønsker. Det fortæller vi jer meget gerne nærmere om i vores showroom med tilhørende tegnestue, hvor jeres tanker og ønsker kan kombineres med vores kreativitet og viden om møbler og kvalitet.

Vi projekterer i sammenhændende formsprog og sikrer os altid, at der er balance mellem jeres personlige stil og ønsker samt hjemmets arkitektur.

Book gerne et møde i dag og få en inspirerende snak sammen med os.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring