Indretningsunivers

Vores indretningsunivers

I vores 700 kvm store showroom med tilhørende tegnestue har vi samlet de ting, vi inspireres af, og som afspejler vores stil og værdier.

 

Vores fokus er rettet mod de store rammer i boligen samt indretningen af de mere funktionelle rum, så som køkken, bad og garderobe, og vi sætter en ære i at have nye inspirerende udstillinger med de rette materialer, overflader og farver samt hvidevarer med den nyeste teknologi. Se blandet andet hvidevarer fra Gaggenau her.

Vores svaghed for alle former for belysning til hjemmet ses tydeligt i showroomet. Ud over nogle faste samarbejdspartnere, forhandler vi en række mærker og produkter, som vi mener og har erfaring med, giver det rette samspil med de materialer, vi arbejder med og som kan opfylde enhver drøm. Har vi det ikke, skaffer vi det.

Vi holder oftest det første møde i vores showroom, hvor vi har adgang til udstillingerne samt alternative produkt- og materialeprøver, så vi får et mere konkret udgangspunkt for dialogen omkring ønsker, behov og krav. Prøverne giver et realistisk indtryk af, hvordan overfladerne virker op mod hinanden, og gør det lettere at forholde sig til både det æstetiske og det funktionelle.

Vi bruger også vores indretningsunivers til arrangementer og events, så som kokkeskoler, vinsmagning og lignende, hvor vi ønsker at øge kendskabet til produkterne i vores udstilling og dermed inspirere til, at man får endnu mere ud af sit køb hos os.

Hos os er ingen drøm for stor, hvilket vi også ønsker, at vores showroom skal afspejle.

Inspiration

Vi inspireres hver dag og opdaterer løbende showroomet med de ting, vi synes, kan bidrage til gode løsninger. Et par gange om året tager vi på messer, hvor vi opdateres på nyheder fra eksisterende leverandører og samarbejdspartnere, men hvor vi også får øjnene op for nye.

Messer i ind- og udland

Et par gange om året tager vi på messer i udlandet for at holde os opdateret på trends, se nyheder fra vores leverandører samt nye mulige leverandører.

Samarbejdspartnere og leverandører

Vi får ofte besøg af vores samarbejdspartnere og leverandører, som holder os opdateret omkring nye produkter og tiltag. Ligeledes skifter de ofte ud og tilfører nye prøver til vores omfattende samling i showroomet.

Kundeforespørgsler

Vore indledende møder med kunder, henvendelser omkring specifikke løsninger og løsningerne vi ender med at lave hos vore kunder er konstant kilde til inspiration. Vi undersøger enhver forespørgsel og tager enhver udfordring op, hvilket ofte inspirerer os i processen.

Sociale medier

Som de visuelle mennesker vi er, er dette den lette tilgang til inspiration fra hele verden, hvor vi især kigger på Instagram og Pinterest. Ligeledes bruger vi selv flittigt vores egen @kubikindretning på instagram, hvor vi også kanaliserer en del af vores inspiration samt projekter til inspiration for andre.

Hinanden og hinandens projekter

Vi er en daglig inspiration for hinanden, hvor der brainstormes over bordet og kigges over skulderen på hinanden, for at nå frem til den bedste løsning. Vi kender hinandens smag og stil, så vi er altid opmærksomme på, om et billede af et produkt eller en løsning, er noget for den anden.

Vores faglige nysgerrighed

Inspiration og passion hænger uløseligt sammen – og sammen formår vi at skubbe lidt til hinanden hver dag.

Vores forskellige baggrunde og tilgang til faget gør, at vi hver især bidrager med høj faglighed og en uerstattelig erfaring. Vi er et godt team – vi komplementerer hinanden, og bruger hinandens faglige styrker og erfaringer til at vende projekter med, så vi sammen kommer frem til den bedste løsning.

Oplev forskellen

Rådgivning

Vil du gerne inspireres, have sparring og kompetent rådgivning til at indrette dit hjem, hjælper vi gerne.

Totalindretning

Inspiration og rådgivning omsættes til konkrete løsningsforslag og detaljerede tegninger, så der skabes en helhed i hjemmet.

Belysning

Om det er inspiration til at bruge belysning funktionelt eller til at iscenesætte og skabe den rette stemning, hjælper vi gerne.