Snedkerkøkken

Få et moderne og elegant snedkerkøkken

Vil du gerne have ombygget dit køkken? Og må det gerne være alt andet end en standardløsning? Hvorfor så ikke investere i et elegant og eksklusivt snedkerkøkken, som kan tilpasses dine ønsker og behov? For det er netop det, der er muligt hos KUBIK Indretning. Med et helt nyt snedkerkøkken kan du skabe lige nøjagtig den unikke løsning, som både du og dit hjem fortjener. 

Dine køkkendrømme er ét klik væk

Vi hjælper dig godt på vej

Hvad er et snedkerkøkken?

Et snedkerkøkken er kort fortalt et køkken lavet i træ. Det kan skræddersyes i både mørkt- og egfarvet træ. Alt sammen med til at skabe det bedste trækøkken til dig, dine ønsker og dine køkkendrømme.

Køkkenet er husets hjerterum. Det er vi meget bevidste om og forhandler derfor snedkerkøkkener med unikke løsninger, der omfavner de behov, der er i husets centrale rum. Det er i køkkenet, at der bliver lavet mad, drukket rødvin og det er her, man vender og drejer dagens udfordringer og succesoplevelser. Derfor skal køkkenet også være et rum, der er lækkert at være i, og som gør dig glad, når du opholder dig i det. Det skal med andre ord være et rum, der afspejler dig og dine behov.

Det er her, et moderne og elegant snedkerkøkken kommer ind i billedet. For et snedkerkøkken kan du få lavet i et lækkert og tidløst design – præcist som du gerne vil have det og drømmer om.

Hvis du er lidt usikker på, hvordan du sammensætter en løsning, der opfylder dine behov og drømme, hjælper vi dig gerne frem til den rette løsning. Vi besvarer gerne spørgsmål. Men vi hjælper dig også med at tage skridtet videre. Book derfor gerne et uforpligtende møde med os eller kom forbi vores showroom og tegnestue til en snak om dit drømmekøkken.

Dine køkkendrømme er ét klik væk

Vi hjælper dig godt på vej

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Et skræddersyet snedkerkøkken er et godt køkken

Standardkøkkener med standardløsninger er der nok af på markedet. Vi tager den et skridt videre. For vi forhandler snedkerkøkkener, der giver mulighed for at skabe et hjerterum i smukke kvalitetsmaterialer. Det kan skræddersys efter netop dine behov og ønsker samt efter, hvad der bedst fungerer i forhold til rummets udformning. Det er blandt andet det, der får et snedkerkøkken til at skille sig ud fra det masseproducerede standardkøkken – for det kan tilpasses rummet med kompromisløse detaljer.

Har du brug for et eksklusivt køkken med særligt meget bordplads, fordi familien ofte laver mad sammen? Eller har du i højere grad brug for praktisk men elegant opbevaringsplads? Uanset hvad dine ønsker og krav til et køkken er, kan det løses med et unikt og skræddersyet snedkerkøkken, da det bliver lavet og sammensat efter, hvad der fungerer optimalt for dig.

Et skræddersyet snedkerkøkken hos KUBIK Indretning er et kvalitetskøkken, hvilket kommer særligt til udtryk i form af kvaliteten på materialerne og udførslen af løsningerne. Et snedkerkøkken fra os er håndlavet – og det vil du kunne se fra første øjekast.

Vi tilbyder løsninger udover det sædvanlige

Vi går rigtig langt for vores kunder, når det kommer til et skræddersyet køkken. Derfor tilbyder vi også dansk producerede custom made-løsninger, hvor vi laver køkkenet efter helt specifikke krav fra dig. Det kan du gøre brug af, hvis du har ønsker til dit snedkerkøkken, du gerne vil have opfyldt, men som ikke passer ind i vores leverandørers sortiment. Intet er umuligt med et snedkerkøkken fra os, da vi altid har en løsning, der kan opfylde dine ønsker. Uanset hvad du har af tanker om dit drømmekøkken, kan vi altså hjælpe dig med at føre det ud i livet.

Hvis du gerne vil gøre brug af vores custom made-løsning eller høre mere om, hvilke muligheder det giver dig, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi ud af, hvad der skal til af skræddersyede løsninger for at opfylde dine ønsker og behov.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

Hvorfor få et snedkerkøkken?

Et snedkerkøkken er et ret lækkert og detaljerigt køkken, hvor der ikke er gået på kompromis med udførslen af det eller materialerne, der er blevet brugt. Men det kan meget mere end det.

Du kan sætte dit eget præg

Må et køkken for dig gerne afspejle hvem du og familien er? Og hvad I sætter pris på, når det kommer til aktiviteter i køkkenet og boligens øvrige indretning? Det er netop det, du kan få med et snedkerkøkken, da du kan sammensætte det præcist, som du gerne vil med et personligt udtryk. Vi mener ikke, at et køkken skal være en standardløsning, da det fortjener at være meget mere end det. Og det gør du også. Når et køkken er udformet efter de behov, man hver især har, bliver glæden ved at bruge det også automatisk større. Det kan vi ret godt lide. Og det er netop det, vi gerne vil give dig muligheden for at få. Vi lytter til dine ønsker og skræddersyer det derefter. Naturligvis altid i samarbejde med dig.

Det har et eksklusivt udtryk

Et snedkerkøkken er som sagt ikke en standardløsning, hvilket især kan ses på det eksklusive udtryk. Når valget af materialer er nøje udvalgte og håndværket er detaljerigt og kompromisløs, kommer det eksklusive udtryk helt af sig selv. Det er sådan, det forholder sig med et snedkerkøkken fra os. Vi betragter det som et møbel – og i vores optik kan møbler godt være slidstærke og æstetisk flotte på samme tid.

Når du beslutter dig for at få et skræddersyet snedkerkøkken gennem KUBIK Indretning, kan du derfor godt forvente at få et eksklusivt køkken, der er i tråd med din boligs øvrige indretning og udtryk. Det er i hvert fald det, vi bestræber os på med unikke løsninger, som vi hellere end gerne rådgiver dig omkring, så du får den bedst mulige løsning.

Det er et tidløst køkken

Når du investerer i et dyrere og eksklusivt køkken, synes vi, det er vigtigt, at du også synes, det ser godt ud og er moderne i mange år frem. Derfor forhandler vi blandt andet køkkener i dansk design fra Multiform og Boform, hvor fokus netop er at skabe et eksklusivt men tidløst køkken, som kan bruges i generationer. Det er netop her, det eksklusive særligt kommer til udtryk – for et snedkerkøkken er ikke et, du har lyst til at skifte ud. Det behøver du heller ikke, da det forbliver moderne, lækkert og yderst slidstærkt.

Det er holdbart

Hvis et snedkerkøkken skal kunne bruges i generationer, kræver det også, at det er lavet i et slidstærkt håndværk og derfor er holdbart. Det kan du forvente med de køkkener, vi forhandler og hjælper dig med at skræddersy. Materialerne er nøje udvalgt i de køkkener, vi forhandler og er derfor i en kvalitet, du kan forvente dig af et eksklusivt snedkerkøkken. Når materialerne er holdbare og slidstærke er glæden ved at bruge køkkenet og opholde sig i det også større, da fokus dermed kan lægges på samvær og hygge i stedet for frustrationer over løsninger, der ikke længere holder. Det synes vi, du fortjener.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

Et snedkerkøkken med fokus på æstetik og design

Hvis vi skal være ærlige, synes vi, at det bedste snedkerkøkken er et, der er bygget og designet til dit hjem, din indretning og det sted, hvor det skal stå. Det gælder alt lige fra mål og indretning i skabe og skuffer til valg af indmad og materialer til skuffefronter og låger. Mindre mener vi ikke, kan gøre det, hvis det skal leve fuldstændigt op til dine personlige ønsker og behov. Er du mere nysgerrig på fingertappede skuffer?

Et snedkerkøkken er fremstillet med fokus på æstetik og design uden præfabrikerede dele eller elementer. Du får derfor ikke givet en standardliste i hånden, når du er til et rådgivende møde med os. Du får heller ikke givet nogen standardmål, som du er nødt til at holde dig inden for.

Med andre ord får du med KUBIK Indretning et snedkerkøkken, hvor alt bliver skabt på specialmål for at imødekomme udfordringer i rummet, hvor køkkenet skal være eller for at skabe det mest æstetiske udseende. De dygtige og kompromisløse snedkere kan nøjsomt og præcist bygge specialindrettede skabe eller skuffer, hvis det er det, der skal til for at skabe dit drømmekøkken.

Alt i alt giver det dig et håndlavet snedkerkøkken i et æstetisk design, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken fingertappede samlinger eller materialer, der vælges ud fra, hvad du synes er mest lækkert. De fingertappede løsninger finder du også i vores skuffer. Det kan du læse mere om her

Vi rådgiver dig hellere end gerne omkring, hvordan du får et snedkerkøkken i et æstetisk og personligt design, ligesom vi også gerne giver dig et tilbud på, hvad det vil komme til at koste. Vi står altid til rådighed for at skabe den bedste løsning for dig.

De bedste snedkerkøkkener på markedet

Med vores mere end 25 års erfaring fra køkkenbranchen ved vi, hvad der skal for at skabe et drømmekøkken. Du kan derfor trygt lægge det over i vores hænder, da vi er eksperter i at skabe unikke og skræddersyede køkkener, der er udformet og designet efter kundens ønsker og behøv.

 

For os er kvaliteten særligt vigtig, og derfor er vores fokus også på at indrette med køkkener i dansk design fra Multiform og Boform samt den italienske køkkenproducent, Poliform. Sammen med nogle af de mest førende bygningsleverandører i Europa og rådgivning omkring belysning og møblering, kan vi skabe det ultimative køkken, der lever op til dine forventninger og forhåbninger om et personligt og eksklusivt køkken.

 

Ved at tilbyde det bedste af det bedste, gør det os i stand til at levere snedkerkøkkener og løsninger, der er æstetiske og slidstærke samtidig med, at de er udført med en kompromisløshed, der kun hører kvalitetskøkkener til.

 

Synes du, det lyder som den perfekte løsning for dig? Og har du lyst til at gå på jagt efter det perfekte køkken hos os? Så kontakt os endelig for et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde ud af, om de løsninger, vi kan tilbyde, er det, du går og leder efter. Vi og vores indretningsarkitekter sidder allerede klar til at hjælpe dig og lytter både til dine ideer og tanker, ligesom de ud fra dine input kommer med forslag til, hvordan et drømmekøkken kan se ud for dig.

Vi hjælper dig til den rette løsning

Kunne du godt tænke dig et fingertappet snedkerkøkken i nøje udvalgte materialer? Så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, så du kan høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig af skræddersyede løsninger. Hvis du gerne vil have inspiration til dit nye snedkerkøkken eller i tvivl om, hvorvidt det er det rette valg til din bolig, kan du også se forskellige projekter inden for snedkerkøkkener eller besøge vores showroom.

 

Det er vigtigt for os at fortælle, at vi altid møder dine og vores kunders tanker og ideer i øjenhøjde. Det sikrer, at du bliver hørt, og at vi får en god dialog med en konstruktiv og effektiv kommunikation.

 

Vi vil så gerne hjælpe dig med at skræddersy dit køkken. Derfor står vores indretningsarkitekter også til rådighed for at hjælpe dig. Ved at gøre brug af dem, får du skabt et overblik over dit snedkerkøkken og din bolig, så det kan designes og skræddersyes, så det passer ind til resten af hjemmet. Med andre ord er du i helt trygge hænder, når du handler et snedkerkøkken hos os og lader os hjælpe til med indretningen af det.

 

Vores professionelle rådgivning er både noget, vi tilbyder uanset, om du er privat- eller erhvervskunde. Professionalismen og engagementet er den samme – uanset hvem du er, går vi op i, at tingene skal være af høj kvalitet.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

Forkæl dig selv med det snedkerkøkken, du fortjener

Ligesom vi ikke har nogen standardløsninger, kender vi heller ikke nogen standardmennesker. Med det mener vi, at vi sammensætter et snedkerkøkken ud fra dine individuelle og personlige behov og ønsker. Vi designer og sammensætter sjældent to køkkener, der er ens. Det gør vi ikke, da der heller ikke er to mennesker, der er ens. Det skal naturligvis afspejles i køkkenet. I husets hjerterum.

 

Det der gør dig glad og behageligt til mode i et køkken, er ikke nødvendigvis det, der giver andre samme følelse. Vi går derfor meget nøje op i at levere et snedkerkøkken, hvor du kan mærke, at vi har taget dine personlige tanker og ideer med ind i designet af køkkenet. For det er det, der gør dig glad, og som giver dig et rum, hvor du har lyst til at planlægge og nyde mange hyggelige stunder med familien og venner.

 

Vi kan med ord sige, at vi med indretningen af snedkerkøkkener skaber hverdagsglæde og livsnydelse for dig. For vi tager netop højde for, at der er balance mellem køkkenet, din smag og boligens øvrige arkitektur og indretning. For at lykkes med det, skal der arbejdes med selv de mindste detaljer. Men det gør vi også gerne. For vi vil gerne forkæle dig med et køkken, du fortjener og drømmer om.

 

Vi er ret nørdede, når det kommer til snedkerkøkkener. Men sådan skal det også være, hvis vi skal leve op til de forventninger, du har til et eksklusivt og moderne snedkerkøkken. Men vi gør det selvfølgelig også, fordi vores passion er indretning med godt design i en høj og lækker kvalitet.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads