Indretningsarkitekt Café

Hvis du går med planer om at åbne en café, er det ikke kun menuen, der bliver afgørende for din succes. For selvom maden og drikkevarerne er vigtige for at tiltrække og fastholde kunder, så skal du huske, at dine gæster også kommer for at få en god oplevelse.

 

Dine kunder skal have en god grund til at drikke kaffen hos dig i stedet for at gøre det derhjemme, og derfor skal du tilbyde nogle hyggelige rammer, hvor kunderne kan komme forbi og slappe af og hygge sig i nogle dejlige rammer.

 

Oplevelsen i din café er således mindst lige så vigtig som det, du serverer, og det er således vigtigt at tænke over indretningen af din café. Til det formål findes der ikke noget bedre valg end en indretningsarkitekt til café, som kan forstå dine drømme og gøre dem til virkelighed.

 

En indretningsarkitekt til café har erfaring og viden, der vil hjælpe til at gøre din café til noget helt særligt, hvor dine kunder har lyst til at komme og blive hængende for at tage en kop kaffe eller en øl til.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Indretning af din café med fokus på kvalitet

Hvis du gerne vil have hjælp til at indrette den helt perfekte café, der skaber de perfekte rammer og giver dine kunder den helt perfekte oplevelse, skal du ikke tøve med at kontakte os i dag. Vi hjælper dig fra start til slut, og vi gør alt, hvad vi kan for at få det endelige resultat frem til lige netop det, du drømte om.

 

Vi har altid fokus på kvalitet, når vi indretter din café, så du får et visuelt tilfredsstillende resultat, der på samme tid er slidstærkt og praktisk i forhold til at blive brugt af mange mennesker hver dag.

 

Vi indretter også din café med fokus på funktionalitet, så du får et rum, der er rart at være i, og som er brugbart for både dit personale og dine gæster. Alt dette krydres med en hyggelig og varm stemning, som vil få dine kunder til at vælge din café.

 

Når du kontakter os, starter et tæt samarbejde, for vi lytter naturligvis altid til dine krav og idéer, når vi går i gang med planerne. Dine idéer bliver altid taget seriøse, så det enelige resultat bliver noget, du kan se dig selv i, og som du vil blive tilfreds med i mange år fremover.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Indretning af café i alle sammenhænge

Har du konkrete planer om at åbne en ny café, eller er du først lige gået i gang med idéfasen? Lige meget hvor langt du er nået, kan du kontakte os i dag og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi kan hjælpe dig med at indrette caféer i alle sammenhænge og alle steder, og vi står altid klar til at hjælpe dig, lige meget hvor langt du et nået i processen.

 

Kontakt os i dag og høre mere om dine muligheder og fortæl os om dine planer for din nye café.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

KUBIK Indretning: Hvem er vi?

KUBIK Indretning er styret med fast men kærlig hånd af Dorte Brandt, Karin Grønning Olesen og Bjarke Hansen. Firmaet har eksisteret siden 1995 og blev i sin tid stablet på benene af Karin Olesen og Bjarke Hansen. Dengang var det en eksklusiv køkkenbutik, men virksomheden har sidenhen udviklet sig til at omfatte salg af møbler og til at gå tilbage til kernen i deres virksomhed; nemlig indretningsrådgivning.

 

Da vi gerne samarbejder med kunder i hele Jylland, selvom vi fysisk er placeret i Herning, kan vi også sagtens være din indretningsarkitekt – uanset geografisk placering. 

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring