Totalindretning

Skab helhed i dit hjem

Drømmeboligen fortjener lækre møbler og flot interiør, der afspejler jeres stil og personlighed.

Vi hjælper gerne med at finde frem til kernen af, hvad jeres bolig skal kunne og udtrykke med udgangspunkt i behov og funktion, så I får et hjem, der kan tåle at blive brugt i hverdagen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

En totalindretning giver jer konkrete forslag til farve- og materialevalg samt detaljerede tegninger, så I hele tiden har en idé om, hvordan det endelige resultat kommer til at tage sig ud. Vi kommer gerne med forslag til møbler, tæpper og lamper, så helheden og totaloplevelsen får en rød tråd i hele hjemmet.

 

Dialog omkring ønsker og behov til indretningen

Vi har et indledende møde med jer, hvor I fremlægger de ønsker, I har. Der afsættes ca. to timer til dette møde, som er uden beregning.

Klarhed ift. hvilken vej, I skal gå.

En kompetent sparrigspartner

 

Visualisering i form af plan- og perspektivtegninger

Detaljerede plantegninger, perspektivtegninger og opstalter.

Et moodboard.

Færdige tegninger

Forslag til ombygning

Konkrete forslag møbler og farver

Konkrete forslag til farve- og materialevalg.

Konkrete forslag til tapeter, lamper, tæpper m.m.

Fortæl os om dig og dit hjem

Vores faglighed og mangeårige erfaring gør, at vores tilgang til indretning altid beror på at lytte. Det er vores forudsætning for at kunne løse opgaven, og skal give os en god fornemmelse for, hvem vi sidder overfor. Vi ved, hvordan vi skal spørge ind til krav, løse tanker og overvejelser, så vi sammen finder frem til de bedste løsninger. Vi udfordrer også det tænkte, hvilket er lettere, når man kigger udefra og ind.

Vi har et stort produktkendskab og rådgiver om alle elementer i boligen, så vi kan tage beslutninger, der giver en helhed i projektet. 

En totalindretning, skal først og fremmest opfylde dine behov – både de funktionelle og de æstetiske, og vi bringer hele tiden vores ekspertise og kendskab til produkter og løsninger i spil, så du i høj grad får noget, som vi ville kunne se os selv i.

Vi kender ingen standard mennesker. Vi laver ingen standardløsninger. 

Fra design til montering

For at være sikker på at opnå det bedste resultat, bruger vi egne, erfarne montører, som vi har arbejdet sammen med i mange år. Vi har dem ofte med tidligt i processen, da vi i høj grad trækker på deres praktiske erfaring, når vi tegner og udtænker løsninger.

Vi stræber efter individuelle løsninger, hvor alt skal kunne lade sig gøre, så et godt samarbejde med erfarne, pålidelige leverandører og andre håndværkere er med til at sikre fleksibilitet i projektet.

Unikt design

Vi indretter med unikt design og laver individuelle, tilpassede løsninger. Vi laver ingen standardløsninger.

Omhyggelig planlægning

Vi varetager gerne alle aspekter i forbindelse med indretningen, hvor omhyggelig planlægning og koordinering er alfa og omega for, at projektet kommer i mål.

Monteret med omhu

Vi har egne, erfarne montører, som har arbejdet med vores løsninger i mange år. Det giver en god proces, hvor der med omhu tages hånd om hver enkelt detalje.