Poliform

Italienske Poliform

Poliform udspringer af det italienske område Brianza og var oprindeligt en lille håndværkerbutik. Grundlæggerfamiliens tredje generation arbejder i dag for Poliform, og til trods for sin nuværende internationale status, har virksomheden formået at bibeholde sin oprindelige sjæl.

Møbelvirksomhedens evne til at forudse kommende trends inden for boligindretning kombineret med den klassiske stil gør, at Poliform appellerer til indretningsinteresserede over hele verden.

Med møbler fra Poliform går du aldrig galt i byen, og du kan være sikker på at have investeret i møbler, der vil følge dig det meste af livet. Poliform er nemlig indbegrebet af tidløst design og god kvalitet.

Kontakt os her

Vi har mere end 25 års erfaring

Poliform forhandler Danmark

Hos KUBIK Indretning forhandler vi, som en af de eneste i Danmark, det italienske designmærke Poliform.

Poliform har siden sin opstart tilbage i 1970 været en ledende spiller på den internationale møbelscene, og nyder stor anerkendelse over hele verden.

Poliform er kendt for at forene utrolig høj kvalitet og rene linjer med nutidige, moderne trends, og flere af deres produkter har i dag nærmest ikonisk status.

Hvis du står med et nyt hus eller rum, der skal indrettes med møbler i den bedste kvalitet på markedet, kan vi hjælpe dig med at indfri dine drømme. Hos KUBIK indretning forhandler vi Poliform køkkener, garderober og møbler fra det italienske designmærke.

Se også hvordan vi kan hjælpe med en ny garderobe fra Poliform her.

Forelsket dig i Poliform?

Skab noget unikt med Poliform

Book et uforpligtende møde

Mere end 25 års erfaring

Poliform Køkken

Poliform tilbyder eksklusive køkkener, der fanger behov og tendenser hos et bredt og internationalt publikum. Med et køkken fra Poliform er der uendelige muligheder for at kombinere elementer, materialer og overflader fra forskellige linjer, der alle har et tilfælles – nemlig den genkendelige og kontinuerlige stil fra Poliform.

Køkkenmodulerne fremstilles udelukkende i Italien, så alle faser i produktionsleddet kan kontrolleres – fra udvælgelse af materialer i den ønskede kvalitet, til detalje for detalje at sikre den kontinuitet og sikkerhed, der garanterer mange års holdbarhed.
Poliforms køkkener er til det ekstraordinære hjem, og indgår i perfekt samspil med Poliforms øvrige sortiment af møbler og garderober, der tilsammen danner en koordineret og æstetisk helhed med karakteristisk italiensk stil.

De tidsløse, eksklusive køkkener kan laves i helt unikke løsninger, og sammen vil vi helt sikkert kunne finde frem til en løsning, som passer til dit hjem. Læs meget mere om Poliform Køkken her.

Poliform Garderobe

De næsten uendelige kombinationsmuligheder indenfor garderober og walk-in closets fra Poliform gør det muligt at skabe et unikt og eksklusivt udtryk.

Moduler, fronter, skuffer og hylder fås i forskellige træsorter, beklædt med indfarvet eller ikke indfarvet læder, tonet glas med forskellige grader af spejlrefleks, specialtilpassede indsatser og løsninger for overskuelig og skånsom opbevaring – her er alle muligheder for at opnå total tilpasning i forhold til den enkeltes behov for opbevaring.

Detaljeringsgraden har altid været et kendetegn for produkter fra Poliform, og intet er overladt til tilfældighederne, der er tænkt på alt.

Der findes en del komplementære møbler samt tæpper til garderobe og walk-in closet fra Poliform, som samlet giver et fuldendt og afstemt udtryk.

Poliform Complements

Poliforms udvalg af møbler strækker sig vidt, og efterhånden står Poliform bag en del designklassikere. Her forenes de rene linjer med materialer af den bedste kvalitet, hvilket giver det luksuriøse og enkle finish, mange er på udkig efter.

De luksuriøse Coffee Tables fra Poliform ligger højt på manges ønskeliste, og det med god grund. Forarbejdningen er helt unik.

Sofaer med uendelige valgmuligheder indenfor former, kvaliteter og farver, hvor der ikke er gået på kompromis med komfort og holdbarhed.

Senge med stor komfort, flot design og gode kvaliteter i træ eller polstret.

Reoler tilpasset ethvert behov og med mange muligheder for finish og flektibilitet.

Poliform tæpper i den bedste kvalitet, nøje afstemt i farver i forhold til det øvrige sortiment.

Vi fører et stort udvalg af ovennævnte produkter, så et besøg i vores showroom kan gøre dig klogere på dit valg. Vi har materialeprøver på de forskellige kvaliteter både til køkken, bag, garderobe og tekstiler.

Raffineret italiensk design

Poliform møbler er historisk og moderne skønhed, eksklusiv og raffineret elegance, sofistikeret luksus, men aldrig pralende. Man får et afstemt og sammenhængende udtryk, hvor arkitektur og møbler tilpasses den enkelte løsning.

DAY og NIGHT produkterne excellerer i design og funktionalitet, køkkener der er udviklet gennem tiden samt komplementære møbler, der passer til alle boliger, om det er en bolig ved Nordsøen eller en penthouse lejlighed med udsigt over en travl metropol.

De forskellige miljøer i boligen – stue, spisestue, køkken, walk-in closet, soveværelse – har et genkendeligt udtryk med de minimalistiske linjer og proportioner, harmoniske nuancer og diskrete former samt de raffinerede materialer og smukt udførte detaljer.

Den store detaljegrad har gennem årene været muligt at kombinere med ønsket om innovation og for at realisere potentialet i en industriproduktion, uden at miste den manuelle del af arbejdet, der påvirket projektet. Det være sig valget af det bedste træ, håndsyningen af en polstring eller en håndlavet dekoration.

FORELSKET DIG I POLIFORM?

Hvis du ligesom os har forelsket dig i Poliform og hvad det kan gøre godt for et køkken, så tøv ikke med at tage fat i KUBIK. Læs blandt andet om, hvordan vi kan hjælpe dig som indretningsarkitekt Århus.