Minimalisme og rene linjer

Projektbeskrivelse

Moderne take på en klassisk shaker stil

Gennem hele huset ses afdæmpede grå nuancer, som skaber kontraster mellem rummene.

En æstetisk indretning, der får den klassiske villa og moderne interiør til at gå op i en højere enhed.

Hvert rums interiør og vægge er er tone i tone, og skaber en atmosfære af ro og enkelthed.

Gennemgående gælder det for alt interiør, at det er speciallavet til netop dette projekt. For eksempel har kunden selv bestemt rammebredden på lågen. Dette lågedesign er gennemgående i hele huset, og farven er tilpasset hvert rums nuance.

Som kontrast til de matte grå nuancer er der valgt materialer, som skaber en modpol; greb og armatur er i blankt krom, køkken øen er i Petra Grey marmor, og gulvet er et klassisk sildebens parket i hvidpigmenteret eg.

Læs resten af beskrivelsen her.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Detaljerne er utallige

Selvom indretningen emmer af ro og enkelthed, er der uendelig mange detaljer, som kan virke nærmest usynlige, men som er det, der gør indretningen fuldkommen.

Gulve er overalt sildebens parket i hvidpigmenteret eg. Fliser i bryggers og badeværelser er ligeledes i sildebensmønster, skåret i samme bredde som trægulvene.

Alle indvendige massive ege skuffer bejdset i samme nuance som gulvene.

Over stuk er der en indbygget lysskinne, som tilfører et indirekte og blødt lys til rummene, samt giver et synsmæssigt løft af rumhøjden.

Den store smukke køkken-ø er på alle overflader lavet i Petra Grey marmor med book match – uanset hvilken side øen ses fra, vil åre aftegningerne i marmoren spejle sig i den tilstødende flade.

Under en store smukke original trappe i hallen er der blevet lavet garderobe plads. Skabene følger trappens bue, og er en integreret del af trappen. Skabene er rummelige, og indeholder ydermere et spejl på inderside af en af lågerne.

De indbyggede reoler under vinduerne i de to stuer er tilpasset rummet. De er lavet som en komplet enhed uden dobbelt sider og overflødige samlinger. Og selvfølgelig er de tilpasset stuernes nuancer.

Den smukke garderobe har skabe, som går til stuk, der er trukket frem til forkanten af låger. Dette giver en lethed i rummet, hvor skabene definerer rummet. Her er der et mix af lukkede skabe og åbne reoler, så sko og tasker kan præsenteres på smukkeste vis.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring