Den moderne bondegård

Projektbeskrivelse

Dette projekt præsenterer en moderne bondegård, der kombinerer tradition med avantgarde. Boligen er opdelt i to separate strukturer - det primære beboelseshus og en separat lade, der også fungerer som en gildesal.

I hovedhuset ses et imponerende Custom Made køkken. Højskabene er i en dyb brun nuance, som giver rummet en følelse af varme og elegance. Midt i rummet står den imponerende ø i natur eg. Øens design skaber en fantastisk arbejdsstation i midten af rummet, mens det samtidig tilbyder en visuel opdeling i det imponerende rum.

I hovedhuset finder vi også to smukke og enkle reoler fra Poliform. Reolerne er ikke kun funktionelle, men også æstetisk tiltalende, og de udgør et dekorativt blikfang i stuen. Den dybe, mørke farve fremhæver de mange bøger, dekorative genstande og kunstværker, der er udstillet.

Ladens køkken, også et Custom Made, tager et dristigt skridt med sit design. Skabene er i eg behandlet med en brun/sort bejdse, der giver et dybt og luksuriøst udseende helt i tråd med ladens farver, og derved bliver en naturlig del af huset. Som en kontrast til dette er stål øen fra Poliform, som med et industrielt præg skaber en balance mellem det rustikke og det moderne

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring