Nuancer af eg

Projektbeskrivelse

I en gennemgribende renovering var fokus på snedkerløsninger og egetræ, som med sine dybe og rige nuancer skaber en varm og indbydende atmosfære.

Custom Made køkkenet – hjemmets hjerte - har en højskabsvæg, som er opbygget omkring en vinduesniche, der giver et smukt vue til naturen. Øen med fingertappede skuffer er med en høj tilbagetrukket sokkel, hvilket giver et let og svævende udseende.

De fingertappede skuffer giver et touch af klassisk elegance, som i kombination med den moderne indretning i et minimalistisk design giver et rent og strømlinet udseende. De gyldne nuancer understøttes ydermere smukt at vask og armatur i messing.

I direkte forbindelse med køkkenet findes den rummelig spisestue. Store vinduer giver også her et naturligt lysindfald og viser den skønne natur udenfor. Egetræs-møblerne matcher køkkenets design, og skaber en harmonisk overgang mellem de to rum.

I hjemmet badeværelse, toilet bryggers ses følger samme høje standard for design og håndværk med fingertappede skuffer og egetræsdetaljer fra Custom Made. De hvide højskabe fra Boform forekommer nærmest som en usynlig del af rummene, men giver god plads til opbevaring. Samme type højskabe går igen som garderobe i soveværelse og værelser.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring