Svævende køkken

Køkkenalrummet er husets hjerte. Det er her, familien samles og bruger størstedelen af deres tid sammen – hvad end det er med madlavning, leg eller afslapning. Køkkenøen er placeret centralt i rummet og har en central rolle i vores hverdag.
Med et svævende køkken fra KUBIK, er køkkenøen placeret på en lille sokkel, der hæver den fra gulvet og giver luft til rummet. Det skaber en fornemmelse af god plads og tilfører rummet et let og unikt udtryk. Alternativt se vores marmor køkkenø her.

Kontakt her og hør mere

100% skræddersyet dine behov

Løft dit køkkendesign til nye højder

Køkkenet er hjemmets samlingssted. Det er et socialt samlingspunkt, som ikke længere kun bruges til at lave mad i. Det er her, familien opholder sig mest, og her, man mødes, snakker og spiser sammen. Køkkenet skal derfor være praktisk og funktionelt, men uden at gå på kompromis med æstetikken og husets arkitektur.

Med et svævende køkken fra KUBIK, får du et køkken med en stor og praktisk køkkenø, med plads til hele familien og gæster, men uden at øen virker dominerende eller visuelt støjende i rummet. Det svævende køkken giver et luftigt udtryk, en fornemmelse af god plads og får rummet til at virke større.

Når du vælger et svævende køkken fra KUBIK, får du dog ikke bare et køkken, som ser godt ud. Du får et køkken af de bedste og fineste materialer, som kan holde til hverdagens brug. Du får med andre ord et køkken, som bliver ved med at stå skarpt år efter år, fordi kvalitet har været den primære ledetråd gennem hele projektet. Du får samtidig et køkken i et tidløst design, med et evigt aktuelt udtryk, uden at blive kedeligt.

Kontakt her og hør mere

Book et uforpligtende møde

Et kvalitetskøkken, som ikke bare ser godt ud

Hos KUBIK har vi mere end 25 års erfaring inden for køkkenbranchen. Vi har fokus på høj kvalitet og flot, tidløst design. Vi er perfektionister når det handler om at skabe gode, æstetiske køkkenløsninger, som komplimenterer din boligs indretning. Vi er detaljeorienterede i en grad, du ikke finder lig andre steder. Du kan derfor trygt lægge drømmekøkkenet i vores hænder.

Mennesker er forskellige, og det er vores køkkener også. Hos os får du altid en 100% skræddersyet løsning. Vi er eksperter i at skabe unikke køkkener, der er tilpasset vores kunders behov og ønsker ned til mindste detalje. Vi stræber efter at skabe unikke, individuelle løsninger, fremfor ordinære, standardiserede løsninger. Som indretningsarkitekter lægger vi derfor en stor ære i at skabe dit køkken, så det fremstår præcis, som du ønsker det.

Hos KUBIK får du et unikt og personligt køkken – uanset om du vælger et svævende køkken, et snedkerkøkken, et poliform køkken eller et andet arkitekttegnet køkken. Skal dit køkken være noget helt særligt, er det derfor et KUBIK-køkken du skal vælge.

Skal vi designe dit nye svævende køkken? Så kontakt os allerede i dag og hør mere. Vi sætter pris på den personlige kontakt og glæder os til at høre fra dig. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores 700 kvm store showroom og tegnestue i Herning, hvor vi har samlet de ting, vi inspireres af, og som afspejler vores stil og værdier.

Kontakt her og hør mere

100% skræddersyet dine behov