Fingertappet snedkerkøkken

Svævende snedkerkøkken

Projektbeskrivelse

Let og lyst fingertappet custommade snedkerkøkken med hvid højskabsvæg. Flot toiletmøbel - også fingertappet, så udtrykket er ensartet i boligen.

Privat hjem

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring
snedkerkøkken
snedkerkøkken
Svævende snedkerkøkken
snedkerkøkken
snedkerkøkken
snedkerkøkken
snedkerkøkken

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Fingertappet køkken med KUBIK Indretning

Står du og mangler nyt køkken, og vil du gerne have noget unikt og eksklusivt? Så kan et fingertappet køkken være det helt rette valg for dig. Et fingertappet køkken er noget helt særligt, som skiller sig ud fra mængden af masseproducerede køkkener, for du får her ægte snedkerhåndværk, der her hos KUBIK møder alle de moderne detaljer, der forventes fra et nyt køkken.

 

Hos KUBIK laver vi smukke og tidssvarende køkkener, der hylder det klassiske håndværk, og som vil give masser af stil og karakter til dit hjem. Vores snedkerkøkkener er unikke og eksklusive, og de skiller sig ud med personlige detaljer, der vil gøre dit køkken til noget unikt.  

 

Hver er et fingertappet køkken?

Et fingertappet køkken er et ægte snedkerkøkken. Selve fingertapningen henviser til, hvordan køkkenelementerne og køkkenskufferne er samlet, og du kender sikkert den flotte samling fra andre af dine møbler. En fingertapning ligner flettede fingre, når træ samles til hjørner, og det er en teknik, som har været kendt næsten lige så længe, som der har været snedkere. Du kan læse mere om fingertappede skuffer fra KUBIK her.

 

Derfor er et fingertappet køkken et køkken, der hylder det klassiske håndværk, hvor de flotte samlinger vil give kant til skabe og skuffer. En fingertapning er en personlig detalje, som hylder det levende træ, og som kun er forbeholdt eksklusive køkkener, hvor en kræsen om de små detaljer er en prioritet.

 

Fingertappet køkken i massivt træ

Et fingertappet køkken er udover sine flotte samlinger også kendetegnet ved det flotte og naturlige træ, der pryder skabe og skuffer. Især skufferne er smukke med deres store frontflader og synlige fingertappede samlinger, hvor det massive træ og de klassiske samlinger giver et helt særligt udtryk fyldt med varme og stil.

 

Et fingertappet køkken er på samme tid et minimalistisk køkken, der med sine store rene overflader giver et roligt og rent look til køkkenet, hvor der er fokus på den nordiske natur og den enkle indretning, der kendetegner hjem i Skandinavien.

 

Et fingertappet køkken kan laves i mange forskellige træsorter, og der kan vælges mellem lyse og mørke sorter for at skabe lige netop det udtryk, du er på udkig efter.

 

Kontakt KUBIK i dag og hør mere

Hvis du gerne vil have et eksklusivt køkken, hvor der er fokus på de små detaljer, er et fingertappet køkken et sikkert valg. Her får du et moderne køkken, der hylder gamle traditioner, og som skiller sig ud fra mængden med sit levende og massive træ, der kommer til sin ret i store, ubrudte overflader.

 

Her hos KUBIK kan vi gøre dine køkkendrømme til virkelighed, og hvis det netop er et fingertappet snedkerkøkken, der står allerøverst på din ønskeliste, er vi den helt rette samarbejdspartner for dig. Vi kan skabe det perfekte specialdesignede køkken, der passer ind i netop dit rum, og som lever op til alle dine krav og ønsker.

 

Vi bruger kun de bedste materialer, og køkkenet bliver naturligvis lavet af erfarne snedkere, der værdsætter det gode håndværk, og som gør en dyd ud af de små detaljer.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring