Indretningsarkitekt Viborg

En god indretning er, hvad der får os til at føle os hjemme eller tilpasse i de rum, vi opholder os i dagen lang. Det er bare ikke altid, det står helt klart, hvilken indretning der vil være optimal, eller hvordan ideer og tanker gennemføres bedst muligt. Det er alt sammen noget, vi ved en masse om, og som vi og vores indretningsarkitekt i Viborg kan hjælpe jer med.

Vi indretter med fokus på personlige løsninger, æstetik og eksklusivitet. Er det, hvad I har brug for, står vi allerede nu klar til at hjælpe. Vi hjælper jer med komplette løsninger i alle former for fast inventar – ikke som dekoratør. 

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Skræddersyet rådgivning af vores indretningsarkitekt i Viborg

Sæt jer ned og forestil jer en bolig, der er indrettet således, at det passer perfekt til jeres livsstil og samtidig afspejler jeres personlighed, uden det går ud over det æstetiske. Det er, hvad I kan få med hjælp fra vores indretningsarkitekt i Viborg, der er dygtig til at kombinere en smuk farveskala, en funktionel planløsning, optimal og eksklusiv belysning og æstetiske opbevaringsløsninger med udgangspunkt i jeres personlige ideer og tanker. Alt det sammen giver en bolig, der er fantastisk at opholde sig i, og som giver jer en hverdag præget af luksus og glæde.

Vores indretningsarkitekt i Viborg indretter også erhvervslokaler med samme indstilling og udgangspunkt, da omgivelserne på vores arbejdsplads skal give rum til arbejdslyst og glæde samt give plads til kreativitet. Det kan vi sørge for.

Har I ikke selv selvtilliden, tiden eller ideerne til at sammensætte en optimal indretningsplan, kan vores indretningsarkitekt i Viborg hjælpe jer med at skabe den bolig eller de erhvervslokaler, som I drømmer om at få.

Vi hjælper dig med modulløsninger

Der er som regel mange ting at tage fat i, når det kommer til indretningen af en arbejdsplads eller et eller flere rum i en bolig. For at skabe en overskuelig og strømlinet proces tilbyder vi fire modulløsninger, som hver især hjælper jer et skridt videre i indretningsprocessen.

Modul 1: Indretningshjælp

Vores første modul er til jer, som udelukkende ønsker rådgivning til indretningen til et eller flere rum. Vi vejleder derfor, når det kommer til farvevalg, materialer og møbeldisponering og tilbyder både et indledende møde i vores showroom samt et besøg af os, hvor vi hjælper jer videre med og skaber overblik over de tanker og ideer, som I kom med på det indledende møde. Sammen laver vi et moodboard, så I kan komme videre med jeres drømmeindretning. Løsningen koster 3.500 kroner inklusive moms og eksklusive kørselstillæg.

Modul 2: Møbleringsplan

Ønsker I mere end bare rådgivning, er dette modul måske noget for jer. For her får I også en detaljeret møbleringsplan med i prisen. Så udover det indledende møde og besøget hos jer, hvor vi giver et overblik over indretningen rum for rum, får I også en plantegning og perspektivtegninger over jeres rum. Endeligt laver vi også et moodboard og finder frem til forslag om farver og materialer sammen med jer. Det faktureres på timebasis til en timepris på 950 kroner inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter.

Modul 3: Totalindretning

Ønsker I den ultimative hjælp fra vores indretningsarkitekt i Herning, er dette modul perfekt til jer. For udover rådgivning og en møbleringsplan får I også en totalindretning af et eller flere rum med denne løsning. Når alle tegninger er lavet, og I har godkendt dem, gives de videre til håndværkere, som sørger for at bringe ideerne til live. Så har I brug for helt konkrete forslag og en klar plan at følge, er modul 3 noget for jer. Det faktureres til en timepris på 950 kroner inklusive moms og eksklusive udgifter til kørsel.

Modul 4: Belysningsplan

Belysning er det, der skaber en helhed i boligen eller på arbejdspladsen. I modul 4 er det netop, hvad der er fokus på. Med afsæt i rådgivning udarbejder vi en belysnings- og el-plan med forslag til konkrete lamper, der vil være optimale i de rum, I skal have hjælp til at indrette. Så har I brug for et overblik over belysningen i dit hjem, hjælper vi gerne med dette til blot en timepris på 950 kroner eksklusive udgifter til kørsel.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Personlige og unikke løsninger vægtes højt

En indretning fungerer bedst, når der er taget højde for personlige løsninger. Det er trods alt jer, der skal bo eller arbejde i omgivelserne – og derfor skal de også stemme overens med de ønsker, I har, og hvad der afspejler netop jer. Det er en fast del af vores indretningshjælp at tage udgangspunkt i det personlige. Det gør vi uden at gå på kompromis, hvilket også betyder, at vi altid indretter med så unikke løsninger som overhovedet muligt.

Ønsker I derfor f.eks. vores hjælp til indretningen af et nyt køkken, kan vi give jer alt lige fra et skræddersyet snedkerkøkken med smukke æstetiske linjer til et moderne og minimalistisk køkken med et godt design. Uanset hvilke eksklusive eller unikke ønsker, I har til indretningen af dit rum, står vores indretningsarkitekt i Herning klar til at skabe den røde tråd og at omdanne jeres ideer til virkelighed.

Kom godt i gang sammen med os og find ud af, hvilke af vores løsninger der bedst stemmer overens med jeres og boligens stil. Vi lytter, tænker kreativt og giver plads til, at ideer kan spire.

Kontakt vores indretningsarkitekt i Viborg i dag og find ud af, hvilke muligheder I har. Vores indretningsarkitekter i Aarhus og Silkeborg kan ligeledes hjælpe, hvis de er tættere på din bopæl eller dine erhvervslokaler.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads

En indretningsarkitekt i Viborg, der ikke går på kompromis

Kompromis er ikke noget, vi kender til hos Kubik Indretning. Derfor går vi heller ikke på kompromis med de løsninger, vi udarbejder til jer. Vi indretter kun med materialer i høj kvalitet og løsninger, der er slidstærke og eksklusive, både når det kommer til udseendet og valget af materialer.

Ønsker I heller ikke at gå på kompromis med indretningen af din bolig, tager vi hellere end gerne en uforpligtende snak med dig i telefonen eller i vores showroom.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads