Indretningsarkitekt Kolding

Kunne I godt tænke jer nye og eksklusive løsninger i jeres hjem? Eller trænger kontoret eller garderoben i virksomheden til en opdatering? Indretning er grundlaget for at føle sig godt tilpas og at være afslappet i rummet. Men, det skal også passe til jeres personlighed eller det indtryk, I som virksomhed gerne vil sende ud.

Hos KUBIK Indretning kan I med hjælp fra vores meget kompetente og dygtige indretningsarkitekt i Kolding få de æstetiske linjer og eksklusive løsninger, som I måske længe har gået og drømt om. Vi hjælper jer med komplette løsninger i alle former for fast inventar – ikke som dekoratør. 

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Indretningsarkitekt i Kolding med fokus på personlighed og æstetik

Når I får indretningshjælp af vores dygtige indretningsarkitekt i Kolding, får I kompetent rådgivning og ideer fra start til slut. Der bliver altid sat rigtig god tid af til at vende tanker og ideer, så der er plads til at komme med input og vende de løsninger, der bliver foreslået.

I behøver ikke lade jer slå fast på de ideer til løsninger, som vores indretningsarkitekt i Kolding kommer op med. For rådgivningen er lige så meget til for at bidrage til at udvikle jeres tanker og ønsker til reel handling og konkrete løsninger, så der ikke længere skal tages mange skridt for at få det hjem eller de erhvervslokaler, I godt kunne tænke jer.

Ideerne er altid mange og unikke. Så har I brug for input til, hvordan I gør køkkenet mere unikt og eksklusivt, eller hvordan I skaber optimal belysning med lækker finish på kontoret, er I mere end velkomne til en snak med vores indretningsekspert i Kolding.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vi hjælper jer skridt for skridt med vores modulløsninger

Hos KUBIK Indretning oplever vi, at der er meget stor forskel på, hvor meget hjælp vores kunder har brug for. Derfor har vi sammensat nogle modulløsninger, der gør det nemmere for jer at få det omfang af hjælp, som I har brug for.

Hvad vi tilbyder under hvert enkelt modul, kan I læse mere om herunder.

Modul 1: Indretningshjælp

Ønsker I kun rådgivning til, hvordan jeres lokaler eller rum kan indrettes? Så er dette modul lige noget for jer. For her vejleder vores indretningsarkitekt i Kolding jer omkring møbeldisponering, farver og materialer, så I kan blive helt skarpe på de æstetiske linjer.

Indretningshjælpen starter med et stille og roligt indledende møde i vores showroom og tegnestue, hvor ideer og tanker bliver vendt og drejet. Herefter får I besøg af os, så der kan dannes et endeligt overblik over rummet og et moodboard kan laves.

Vores indretningsekspert står derfor i dette modul til rådighed til sparring, så I kan hjælpes videre i processen. Det koster 3.500 kroner inklusive moms og eksklusive udgifter til kørsel.

Modul 2: Møbleringsplan

Vil I gerne have lidt mere hjælp end det? Så er vores modul 2 lige noget for jer. For med det får I også en detaljeret møbleringsplan i hånden. Modulet her foregår meget som modul 1 med rådgivning og sparring, hvor der sættes rigtig god tid af til fremlæggelse af tanker og ideer.

Når vi har haft tid til at vende og dreje de ideer og krydret dem med vores erfaring og input, kommer vi forbi jer og danner et overblik over indretningen i hvert rum eller lokale og giver jer yderligere sparring, hvis I har behov for det.

I får desuden også en plantegning, perspektivtegninger og et moodboard med farveforslag og materialevalg.

Har I altså brug for det fulde overblik over indretningen, er modul 2 et rigtig godt valg. Det koster 950 kroner i timen inklusive moms og eksklusive udgifter til kørsel. Der kan også aftales en fast pris.

Modul 3: Totalindretning

Til jer der gerne vil have alt den hjælp, I kan få, er modul 3 det oplagte valg. Det indeholder rådgivning, sparring og en totalindretning af det eller de rum, I har brug for hjælp til at indrette. Det foregår fuldstændigt som i modul 1 og 2 – forskellen er blot, at de færdige tegninger leveres til håndværkerne, som herefter går i gang med at udføre det, vi sammen er kommet til enighed om.

Modul 3 kan derfor også ses som den fulde pakke, hvor stregerne på papiret i sidste ende bliver til virkelighed. Vi hjælper jer derfor her til at finde en helt klar vej at følge.

Vi fakturerer på timebasis med en timepris på 950 kroner. Prisen er inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter. Vi aftaler også gerne en fast pris.

Modul 4: Belysningsplan

I modul 4 sættes den sidste prik over i’et. For her er det udelukkende belysningen i boligen eller erhvervslokalet, der er i fokus. Vi rådgiver omkring belysning og udarbejder herudfra en belysnings- og el-plan med konkrete forslag til lamper. Med et eksklusivt udvalg af lamper og belysningsløsninger er vi sikre på, at I finder en løsning, der passer perfekt ind i den indretning, I sammen med os er kommet frem til.

Modulet koster 950 kroner i timen inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter. Der kan også her aftales en fast pris afhængigt af omfanget af opgaven.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Unikke og eksklusive løsninger er vores pejlemærke

Intet er overladt til tilfældighederne, når I får hjælp fra vores indretningsarkitekt i Kolding. De præsenterede løsninger bliver udarbejdet efter de tanker og ideer, I kommer med, samt den ekspertise, viden og erfaring vores indretningsarkitekt har – ikke kun når det gælder indretning i al almindelighed men også indretning med unikke og eksklusive løsninger.

Ønsker I derfor noget særligt, og at I gerne må skille jer ud eller holde indretningen meget personlig med et eksklusivt touch, er alle muligheder åbne for dette. Vores indretningsarkitekt i Kolding står til fuld rådighed og er mere end klar på at omdanne jeres tanker og ideer til virkelighed.

Så har du som privatkunde brug for hjælp til et lækkert og eksklusivt snedkerkøkken, der er tilpasset jeres behov? Eller har I som virksomhed brug for hjælp til nye linjer og mere unikke løsninger i jeres kontorområder eller garderobe? Så er vi kun et opkald eller en mail væk fra at hjælpe jer i gang.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads