Indretningsarkitekt Ikast

Indretningen af en bolig eller nogle erhvervslokaler kan være en stor mundfuld. I hvert fald hvis det for jer er svært at finde en klar linje og en æstetisk retning at gå efter. Det er netop her, vores dygtige indretningsarkitekt i Ikast kommer ind i billedet.

For med hjælp fra vores indretningsarkitekt kan I finde frem til den røde tråd, der skaber en følelse af hjem eller det rette udtryk. Har I svært ved at gennemskue, hvordan I når frem til den rette indretning i køkkenet, badet, garderoben eller et helt fjerde rum, hjælper KUBIK Indretning jer gerne. Vi hjælper jer med komplette løsninger i alle former for fast inventar – ikke som dekoratør. 

Vi gør indretningsdrømme til virkelighed.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Et køkken med hjerterum og tilpassede løsninger

Det er blandt andet, hvad vores indretningsarkitekt i Ikast kan hjælpe jer med. Hos KUBIK Indretning er unikke løsninger i køkkenet nemlig, hvad vi er særligt dygtige til og anerkendte for. Da køkkenet netop er husets hjerterum, og I bruger mange timer i det hver dag, skal det indeholde funktionelle løsninger og funktioner, som ikke bare er tilpasset den generelle familie – men tilpasset til netop jer. Se derfor hvordan vi kan hjælpe jer godt på ved med jeres nye luksus køkken her.

En af de løsninger, vi er særligt stolte af, og som vores indretningsarkitekt i Ikast gerne fortæller mere om, er vores håndlavede snedkerkøkken. For det er ren eksklusivitet kombineret med unikke praktiske løsninger. Køkkenet kan derfor tilpasses de løsninger, I godt kunne tænke jer.

Så drømmer I blandt andet om et lækkert, holdbart og helt unikt køkken til jeres bolig i Ikast, og vil I gerne høre mere om, hvad der er muligt, tager vores indretningsarkitekt gerne et uforpligtende møde med jer.

Skulle I blive lige så forelskede i vores snedkerkøkken eller andre af vores køkkener, som vi selv er, hjælper vi jer naturligvis gerne videre i processen.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Smarte modulløsninger for en overskuelig proces

Når I får hjælp fra vores indretningsarkitekt i Ikast til indretningen af en ny garderobe, køkken, luksusbad eller erhvervslokale, gør vi det ved hjælp af modulløsninger. Disse dækker forskellige behov for indretningshjælp og er derfor til for at skabe en overskuelig proces og give den hjælp til indretning, som I har brug for.

Modul 1: Indretningshjælp

Har I en masse ideer, men vil I gerne have professionel hjælp til at skære dem ned og finde frem til de helt rette? Det er netop, hvad dette modul er skabt for. For her hjælper vores indretningsarkitekt i Ikast udelukkende med rådgivning til indretningen af et eller flere rum i jeres bolig eller erhvervslokaler.

I får rådgivning omkring valg af farver, materialer og møbeldisponering, som alt sammen finder sted i vores showroom og tegnestue. Indretningsarkitekten har dog også brug for at se de lokaler, der skal indrettes. Derfor får I også besøg, så I kan få et fuldt overblik over, hvilke tiltag der skal til for at skabe den rette indretning.

Sammen laver I og indretningsarkitekten også et moodboard, hvor farvevalg og materialer vil fremgå. Slutresultatet er, at I er meget mere skarpe på, hvad der skal gøres.

Modulet koster 3.500 kroner og er inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter. Har I brug for mere hjælp, kan I i stedet benytte jer af modul 2.

Modul 2: Møbleringsplan

Er rådgivning ikke helt nok, og vil I gerne have lidt mere konkret hjælp end det, kan I gøre brug af dette modul. I får også rådgivning, så I og indretningsarkitekten kan spore jer ind på, hvordan indretningsløsningen skal være. Når rådgivningsdelen er overstået, og indretningsarkitekten har været på besøg, bliver der udarbejdet en plantegning og nogle perspektivtegninger over hjemmet eller erhvervslokalerne. Sammen med et moodboard med farvevalg og materialeforslag, kan I blive helt skarpe på, i hvilken retning indretningen skal gå.

Vil I derfor gerne have alt den hjælp, I kan få, uden at vi også sætter håndværkere på, er dette en perfekte løsning. Arbejdet fakturer vi på timebasis til en timepris på 950 kroner inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter.

Modul 3: Totalindretning

Vil I gerne have hele pakken? Så er det netop, hvad dette modul er. For her får I rådgivning, sparring, plantegninger, perspektivtegninger, moodboards og nogle håndværkere, der er klar til at rykke ind og gøre jeres drømme til virkelighed.

Det sker selvfølgelig alt sammen i et tempo, I kan følge med i, og som I sammen med indretningsarkitekten i Ikast aftaler. Når alle detaljer er på plads, giver vi opgaven videre til vores dygtige håndværkere.

Modulet koster 950 kroner i timen inklusive moms og eksklusive kørselsudgifter. Vil I gerne høre mere om processen, er I velkommen til at kontakte os.

Modul 4: Belysningsplan

Det gode lys er med til at skabe den endelige helhed. Derfor har vi selvfølgelig også et modul til dette. Belysningen skal naturligvis passe sammen med de eksklusive løsninger, vi hjælper jer med at sammensætte, og derfor har vi også udelukkende eksklusive lamper og belysningsløsninger såsom One A. Ønsker I vores hjælp til detaljerne med belysningen, sørger vi for at udarbejde en belysningsplan, el-plan og forslag over konkrete lamper.

Dette fakturerer vi også på timebasis til en timepris på 950 kroner inkl. moms og eksklusive kørselsudgifter.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Når det gerne må være unikt

Luksusbad, køkken og garderobe er, hvad vi har specialiseret os i og er rigtig gode til at komme med unikke løsninger til. Til det har vi også mange forskellige løsninger, som vores indretningsarkitekt i Ikast gerne præsenterer for jer.

Alt hvad vi gør og rådgiver om, tager afsæt i, at hjemmet og erhvervslokaler gerne må emme af personlighed gennem unikke løsninger. Det kan noget helt særligt, og det er netop, hvad både vi og mange af vores kunder er vilde med.

Ønsker I derfor ikke at gå på kompromis med indretningen i jeres hjem eller erhvervslokaler eller at få professionel hjælp til mere kreative og anderledes løsninger, er vores hjælp lige her.

Vi starter gerne med et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde ud af, om de løsninger vi har, matcher jeres ideer og drømme.

Besøg os gerne i vores showroom eller ring os op allerede i dag.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads