Indretningsarkitekt Fredericia

Syd- og Midtjylland er skønne områder, der har masser at byde på, både hvad angår arkitektur, indretningsstile og natur. Hvis du er placeret i eller i nærheden af Fredericia og har brug for en indretningsarkitekt, så er vi hos KUBIK Indretning en oplagt rådgiver. Vi har fokus på unikke og specialtilpassede løsninger, som er skræddersyet til hver kunde, hvad enten du er privatperson eller en virksomhed.

 

Når du har brug for en indretningsarkitekt i Fredericia eller anden by i det jyske, tager vi gerne opgaven til os med ildhu og med en forkærlighed for unikke og individuelle løsninger, som dermed skiller sig ud fra det ordinære. Når du vælger KUBIK Indretning som din indretningsarkitekt til en hvilken som helst indretnings- eller belysningsopgave, så får du fuld valuta for pengene. Vi er eksperter i helhedsløsninger af køkken, bad og garderobe. 

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Mange specialløsninger og fuld tilfredshed

Nogle personlighedstyper elsker at indrette deres egne hjem, mens andre gerne vil overlade det til nogen, der er uddannet inden for faget, og som dermed har de bedste forudsætninger for at skabe et hjem, der netop er et hjem og ikke blot et upersonligt hus.

 

Selvom vores specialer ligger inden for køkken, bad og garderobe, så varetager vi også gerne meget større opgaver, og vi kan f.eks. hjælpe dig med indretning af hele dit hjem (totalindretning).

 

De brands, som vi har fokus på her hos KUBIK Indretning, omfatter bl.a. varer inden for hårde hvidevarer, armaturer, bordplader, belysning, møbler og badløsninger. Når det gælder hvidevarer, samarbejder vi f.eks. med Miele, Siemens og Gutmann. Indenfor belysning elsker vi produkter fra blandt andet Flos, Louis Poulsen og Catellani & Smith.

 

Et møbelbrand, som vi er særligt glade for at samarbejde med, både når det gælder kunder i Fredericia og andre byer, er Fredericia Furniture A/S, der ligger i Nordbyen. Når du som kunde i Fredericia vælger en indretningsarkitekt, har du dermed mulighed for at få en bid af lokalhistorien ind i dit hjem. Fredericia Furniture har nemlig eksisteret siden 1911.

 

Vi fokuserer på indretninger med Boform og Poliform. Sidstnævnte har en særlig plads i vores indretningsentusiastiske hjerter, da vi fik et Poliform-showroom i 2014 på hele 180 kvadratmeter. Vi har størst fokus på møblering og belysning, da det netop er indretningsfirmaets spidskompetencer.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Hvordan kan vi hjælpe dig som indretningsarkitekt i Fredericia?

Da vi er af den holdning, at der ikke findes standardpersoner, går vi heller ikke ind for at lave standardløsninger. Hvis du gerne ville have en standardløsning, kan du blot kigge i et indretningsmagasin eller kigge billeder på nettet og møblere dit hjem med kedelige masseproducerede møbler i rum uden personlighed og unikke anstrøg, der afspejler dig.

 

Derfor sætter vi en ære i at hjælpe hver eneste kunde til at få lige netop den indretning, han eller hun drømmer om. Det gør vi via et af eller flere af vores fire moduler:

 

Modul 1: Rådgivning

Dette modul starter med et møde med os i vores showroom. Vi tager en snak med dig under et møde på en time, som er uden beregning. Herefter tager vi ud for at se dit hjem eller kontorbygning, så vi kan danne os et fuldt indtryk af dine rum, og hvordan den naturlige belysning er. Prisen for dette modul er 3500 kroner inklusiv moms og eksklusiv kørselsudgifter. Selvom du bor i Fredericia og gerne vil benytte en indretningsarkitekt, der skal køre et stykke, er det godt givet ud.

 

Modul 2: Møbleringsplan

Modul 2 omfatter en indledende samtale med dig på en varighed af to timer. Dette andet modul koster 950 kroner per time, og det kan enten tage kort eller længere tid, alt afhængigt af projektets omfang. Inkluderet i prisen får du ikke blot en detaljeret møbleringsplan men også moodboard, forslag til farve- og materialevalg samt plantegninger og/eller perspektivtegninger.

 

Modul 3: Totalindretning

Modul 3 omfatter en to timers samtale med dig uden beregning samt moodboard, en detaljeret plantegning og kompetent sparring. Modul 3 er en udvidelse af modul 2, da vi her kommer med konkrete forslag til valg af f.eks. møbler, tæpper, lamper, armaturer og hvidevarer. Modul 3 er det modul du bør vælge, hvis du gerne vil have færdige tegninger, som håndværkere kan arbejde ud fra.

 

Modul 4: Belysning

Hvis du gerne vil have noget andet end det, der er inkluderet i de øvrige moduler, så er modul 4 sikkert det rette valg for dig. Det omfatter nemlig udarbejdelse af en belysningsplan, en el-plan og forslag til specifikke lamper. Du kan enten nøjes med dette modul eller vælge det som tilkøb til vores andre services.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

KUBIK Indretning: Hvem er vi?

KUBIK Indretning er styret med fast men kærlig hånd af Dorte Brandt, Karin Grønning Olesen og Bjarke Hansen. Firmaet har eksisteret siden 1995 og blev i sin tid stablet på benene af Karin Olesen og Bjarke Hansen. Dengang var det en eksklusiv køkkenbutik, men virksomheden har sidenhen udviklet sig til at omfatte salg af møbler og til at gå tilbage til kernen i deres virksomhed; nemlig indretningsrådgivning.

 

Da vi gerne samarbejder med kunder i hele Jylland, selvom vi fysisk er placeret i Herning, kan vi også sagtens være din indretningsarkitekt i Fredericia.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Vi lægger vægt på unikke løsninger

Vi hjælper jer således til en eksklusiv og unik indretning, hvor jeres tanker og ideer bliver gjort til virkelighed. Er det den perfekte løsning for jer, stiller vores indretningsarkitekt i Fredericia sig hellere end gerne til rådighed.

Book et uforpligtende møde

Vi forbedrer din arbejdsplads