Indretningsarkitekt Ringkøbing

Fremhæv din personlige stil med en indretningsarkitekt i Ringkøbing

Når hjemmet skal renoveres, er det oplagt at hyre et firma til at stå for indretningen heraf. Vi har et stort fokus på både køkken, bad og garderobe, og vi hjælper gerne med øvrige rum i hjemmet. Da vi har stor erfaring både inden for private hjem og erhvervslokaler, så hjælper vi også gerne jer med at få indrettet rummene i huset, lejligheden, sommerhuset eller erhvervsbygningen.

 

Det der adskiller KUBIK Indretning fra andre indretningsarkitekter i Ringkøbing er bl.a., at vi har et stort fokus på at finde frem til lige netop din personlige stil. For os er det vigtigt, at dem der bor i eller bruger en bygning er tilfredse med det færdige resultat og føler sig hjemme, uanset om de har fået hjælp til at lave et enkelt rum eller flere.

 

Vi samarbejder med stærke leverandører og kan bl.a. tilbyde løsninger med Poliform og Gaggenau-

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Fokus på kvalitetsmaterialer og den personlige stil

Et rum i en bolig eller i en erhvervsbygning skal fungere både praktisk og æstetisk, samtidig med at det afspejler beboerne i hjemmet eller medarbejderne i firmaet. Vi kan hjælpe jer med at binde det enkelte rum sammen, da vi er eksperter i at vælge materialer, farver og inventar, der passer sammen.

 

Vi har et stort fokus på kun at bruge kvalitetsmaterialer, ligesom vi også stræber efter at finde frem til den enkelte kundes stil. Det er vigtigt for både os og vores kunder, at de renoverede eller opdaterede rum afspejler, hvem de er, og at de er opdateret med de mest optimale løsninger for netop den familie eller erhvervskunde. Derfor er det et ønske for os, at I er tilfredse med den indretningsarkitekt i Ringkøbing eller omegn, som I vælger til at løse opgaven.

 

I har mulighed for at få hjælp til hele projektet, og totalindretningen er omfattende, da den bl.a. inkluderer konkrete forslag til farve- og materialevalg samt forslag til valg af lamper.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

Indretningsarkitekt i Ringkøbing med helhedsløsninger

Vores portefølje bugner af tidligere kunders lovprisninger af vores helhedsløsninger. Vi kan nemlig hjælpe den enkelte kunde på en unik måde, der fremhæver deres personlige stil, og som binder rummene sammen. Vi laver helhedsløsninger inden for bl.a. køkken, bad og garderobe, og vi har stort fokus på selve funktionen af rummet og det æstetiske, der afspejler beboerne i hjemmet, og vi hjælper også gerne med at udvælge lamper, tæpper og møbler i boligen som helhed, så der er en rød tråd i hele indretningen.

 

Vores fokus er ikke på placeringen af nipsting og andre pyntegenstande, men derimod på inventar, rummenes funktion og mest optimale indretning samt hjælp til at udvælge hårde hvidevarer og sanitet.

 

Kort sagt får du en indretningsarkitekt til din bolig eller erhvervsejendom i Ringkøbing og ikke en dekoratør. En dekoratør hjælper med de mindre ting, hvorimod indretningsarkitekten arbejder med helhedsindtryk og det praktiske. Placering af nipsting og lignende overlades til kunden, som selv kan tage de sidste skridt i forhold til at gøre det enkelte rum personligt.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring

KUBIK Indretning: Hvem er vi?

KUBIK Indretning er styret med fast men kærlig hånd af Dorte Brandt, Karin Grønning Olesen og Bjarke Hansen. Firmaet har eksisteret siden 1995 og blev i sin tid stablet på benene af Karin Olesen og Bjarke Hansen. Dengang var det en eksklusiv køkkenbutik, men virksomheden har sidenhen udviklet sig til at omfatte salg af møbler og til at gå tilbage til kernen i deres virksomhed; nemlig indretningsrådgivning.

 

Da vi gerne samarbejder med kunder i hele Jylland, selvom vi fysisk er placeret i Herning, kan vi også sagtens være din indretningsarkitekt i Ringkøbing.

Book et uforpligtende møde

mere end 25 års erfaring